Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ του sportdog για τα δύο ονόματα που απασχολούν από Γαλλία και Ισπανία!
| 2020-04-13 11:55:00

Απίθανα ονόματα στο λιμάνι! Χαφ με 5.000.000 τρελαίνει τη Γαλλία - Παίρνει παγκίτη... Β΄ Εθνικής;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανα ονόματα στο λιμάνι! Χαφ με 5.000.000 τρελαίνει τη Γαλλία - Παίρνει παγκίτη... Β΄ Εθνικής;

Ολυμπιακός: Αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας, ειδικά εν μέσω πανδημίας, η μεταγραφική σεναριολογία. Τα δύο τελευταία ονόματα που φιλοξενήθηκαν στον ελληνικό Τύπο ως στόχοι του Ολυμπιακού, ο 19χρονος μέσος Κουάντιο Κονέ της Τουλούζ και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της Ράγιο Βαγιεκάνο, Γιόνι Μοντιέλ.

Ο sportdog ψάχτηκε τόσο σε Γαλλία όσο και σε Ισπανία για τις δύο περιπτώσεις και η αλήθεια είναι πως το πόρισμα της έρευνας δεν μοιάζει να έχει ούτε καν καπνό (πόσο μάλλον φωτιά). Αρχικά για τον Κονέ. Από τα μεγάλα ταλέντα της Τουλούζ, ο 19χρονος Γάλλος μπήκε στην ενδεκάδα της μετά το πρώτο τρίτο της σεζόν και δεν βγήκε ποτέ.

Εχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη, γεγονός που πιθανότατα υποχρεώνει τους ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου να τον παραχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι, ειδικά από την στιγμή που ο υποβιβασμός στη Ligue 2 δεν πρόκειται να αποφευχθεί όταν και εφόσον ξεκινήσει ξανά το γαλλικό πρωτάθλημα. Η χρηματιστηριακή του αξία αποτιμάται στα 5 εκατ. ευρώ και ήδη έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων του σαμπιονά.

Ο «σκύλος» απευθύνθηκε τόσο στη μεριά της Τουλούζ όσο και στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και η απάντηση, κοινή και όμοια: «Δεν γνωρίζουμε τίποτα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, κανείς δεν έχει ρωτήσει/μιλήσει με εμάς εκ μέρους του ελληνικού συλλόγου». Σαφώς, ρητώς και ξεκάθαρα.

Ιδιο ήταν το πλαίσιο και για τον Μοντιέλ. Ετσι κι αλλιώς, εξ αρχής έμοιαζε δύσκολο ο Ολυμπιακός να ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα που βρίσκεται στη μέση της Σεγούντα Ντιβιζιόν, χωρίς μάλιστα να έχει και θέση βασικού, κάνοντας ουσιαστικά την πρώτη του «γεμάτη» σεζόν, με μόλις όμως 4 συμμετοχές ως βασικός!

Παρά ταύτα, και εδώ, η απάντηση στην ερώτηση του «σκύλου» για το αν έχει υπάρξει η παραμικρή κρούση, ερώτηση, ενημέρωση εκ μέρους των «ερυθρόλευκων» ήταν απόλυτα και κατηγορηματικά αρνητική, τόσο από την πλευρά της Ράγιο όσο και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαβράκι 19 ετών για Ολυμπιακό! Διεθνής με Γαλλία - "Οργώνει" στα χαφ - Εμφύλιος με Νότιγχαμ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags