Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Στα... κάγκελα η Παρί - Ο Εμπαπέ ούτε παίρνει μεταγραφή, ούτε ανανεώνει! (ΦΩΤΟ)
| 2023-07-10 22:58:00

Στα... κάγκελα η Παρί - Ο Εμπαπέ ούτε παίρνει μεταγραφή, ούτε ανανεώνει! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στα... κάγκελα η Παρί - Ο Εμπαπέ ούτε παίρνει μεταγραφή, ούτε ανανεώνει! (ΦΩΤΟ)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με τον μέλλον του Γάλλου μιας και όπως έκανε γνωστό στους ανθρώπους της Παρί δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά ούτε πρόκειται να πάρει μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι.

Κιλιάν Εμπαπέ: Συνεχίζεται το σήριαλ σχετικά με τον Γάλλο σούπερ σταρ και όλα δείχνουν δύσκολα θα έχουν τέλος γρήγορα, μιας και όπως αναφέρει η Parisieν o ίδιος αποφάσισε να μείνει στην Παρί, χωρίς να ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι του 2024 μπορεί να πάει ως ελεύθερος στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα στην Παρί είναι έξαλλοι με την απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ, μιας και μπορεί να του έδωσαν τελεσίγραφο για να αποφασίσει αν θα ανανεώσει ή θα πωληθεί από τώρα, ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει και να φύγει ως ελεύθερος στο τέλος της νέας σεζόν, με τον πλήγμα για τα οικονομικά του συλλόγου να είναι τεράστια, ενώ ο 23χρονος ξεκαθάρισε ότι δεν φεύγει ακόμα και η ομάδα τον αφήσει στον πάγκο ή την εξέδρα.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δώρο" 9 εκατ. ο Βιλένα - Πολύ χρήμα και για 2η μεταγραφή έκπληξη ο Αλαφούζος - Τους το… χάλασε ο Σλούκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags