Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποδοσφαιριστής έκλεψε αυτοκίνητο συμπαίκτη του και καταδιώχθηκε από την αστυνομία
| 2024-02-02 23:38:00

Ποδοσφαιριστής έκλεψε αυτοκίνητο συμπαίκτη του και καταδιώχθηκε από την αστυνομία

Του Γιώργου Βροντάκη
Ποδοσφαιριστής έκλεψε αυτοκίνητο συμπαίκτη του και καταδιώχθηκε από την αστυνομία

Όταν τον έπιασαν τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα.

Μια απίστευτη ιστορία, σαν από ταινία, έρχεται από την Ιταλία, όπου ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Σουντιρόλ, ομάδα της Serie B, βρέθηκε σε κατάσταση να απολύσει έναν παίκτη.

Ο 19χρονος Αμνί Μουτασίμ δημιούργησε ένα πρωτοφανές σκάνδαλο, έκλεψε το αυτοκίνητο του συμπαίκτη του και μπήκε σε καταδίωξη με την αστυνομία.

Ο νεαρός Ιταλός για κάποιο λόγο αποφάσισε να κλέψει το όχημα ενός εκ των παικτών με τους οποίους μοιραζόταν τα αποδυτήρια. Και όταν τον βρήκε η αστυνομία, θεώρησε φρόνιμο να αρνηθεί να παραδοθεί και να τραπεί σε φυγή.

Με ταχύτητα άνω των 100 χιλιομέτρων την ώρα οδηγούσε στο βόρειο τμήμα της χώρας και μόλις η Αστυνομία κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, αποδείχθηκε πως ο Μουτασίμ δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Εξαιτίας της όλης κατάστασης στο Νότιο Τιρόλο, δεν σκέφτηκαν και πολύ και ο ποδοσφαιριστής απολύθηκε αμέσως, και εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με την αστυνομία και το νόμο. 

Εκτός από το ιταλικό, ο Μουτασίμ έχει και μαροκινό διαβατήριο, πέρασε από τη σχολή νέων του Φράιμπουργκ και έφτασε στην ιταλική ομάδα τον Ιούλιο του 2023.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags