Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Δώνης στη Σαουδική Αραβία - Καταγγέλλει απληρωσιά και προβλήματα με μεταγραφές!
| 2024-02-28 08:16:00

Έξαλλος ο Δώνης στη Σαουδική Αραβία - Καταγγέλλει απληρωσιά και προβλήματα με μεταγραφές!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Δώνης στη Σαουδική Αραβία - Καταγγέλλει απληρωσιά και προβλήματα με μεταγραφές!

Ο Έλληνας τεχνικός εξαπέλυσε επίθεση κατά παντός υπευθύνου για την μη καταβολή μισθών στην ομάδα του.

Ο προπονητής της Αλ-Γουέχντα, Γιώργος Δώνης, αποκάλυψε πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν πληρωθεί εδώ και μήνες στην συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά το φινάλε του αγώνα της ομάδα του με την Αλ-Ιτιχάντ, όπου ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με 2-1.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Μπήκαμε σ' ένα τούνελ και προσπαθούμε να βρούμε τον δρόμο για να βγούμε από κει. Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι καλή και δεν υπάρχει μισθοί. Δεν έχουμε λάβει μισθούς εδώ και αρκετό καιρό.

Λογικό είναι, αν δεν πληρώνονται οι αμοιβές, να μην υπάρχει και επιβράβευση. Δεν έχουμε εγκατάσταση ή εγκαταστάσεις και δεν μπορέσαμε να υπογράψουμε παίκτες στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Αυτό είναι κάτι που μας επηρεάζει και η υπομονή μας έχει φτάσει στο τέλος της, αφότου λάβαμε αρκετές υποσχέσεις.

Μίλησαα με σεβασμό για την Σαουδική Αραβία, αλλά και το πρότζεκτ της και είμαι περήφανος για την παρουσία μεγάλων αστέρων στο πρωτάθλημα και όχι μόνο στις τέσσερις μεγάλες ομάδες. Ζητάμε σεβασμό. Μετά από 50 ώρες παίζουμε ένα παιχνίδι ενάντια στην Αλ-Τααβόν. Πρέπει να υπάρχει κάποιος είδος δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags