Facebook Pixel Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ! Χαμός στην Μπριζ μετά την απόλυση του προπονητή
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 11:30:00

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ - Χαμός στην Μπριζ μετά την απόλυση του προπονητή!

Sportdog Team
Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ - Χαμός στην Μπριζ μετά την απόλυση του προπονητή!

Μόνο ηρεμία δεν επικρατεί στην βελγική ομάδα μιας και η ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και η απόλυση του τεχνικού έφερε μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό του συλλόγου ενόψει της συνέχειας.

ΠΑΟΚ: Λίγες μέρες πριν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League, η Κλαμπ Μπριζ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ρόνι Ντέιλα. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα Μ.Μ.Ε. του Βελγίου ασκούν σφοδρή κριτική στη διοίκηση της ομάδας, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το συγκεκριμένο θέμα.

Ο συντάκτης στην ιστοσελίδα «voetbalkrant.com» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Κλαμπ Μπριζ έχει χάσει αρκετές φορές τη μπάλα τα τελευταία δύο χρόνια. Μετά τον Φίλιπ Κλεμέντ, οι Άλφρεντ Σρέντερ, Καρλ Χέφκενς, Σκοτ Πάρκερ, Ρικ Ντε Μιλ και Ρόνι Ντέιλα, αποχώρησαν. 

Πριν από την περσινή σεζόν, η προηγούμενη που η ομάδα άλλαξε τρεις προπονητές, ήταν αυτή του 2012-13. Από το θέρετρο διακοπών του στο Λανθαρότε, ο Μπαρτ Βερχάεγκε πήρε την απόφαση να απολύσει τον Ρόνι Ντέιλα. Αλλά δεν υπήρχε έτοιμο το plan Β. Στην Κλαμπ ήλπιζαν να φτάσουν στο τέλος της σεζόν με τη Ντέιλα. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες άρχισαν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον κατάλληλο». 

Όσο για το προφίλ του προπονητή που αναζητά η Κλαμπ Μπριζ, ενόψει της επόμενης σεζόν, αφού φέτος θα τελειώσει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, τη σεζόν ο προπονητής της δεύτερης ομάδας, Νίκι Χάγιεν; 

«Ο επόμενος προπονητής θα είναι ένας, σχετικά, νέος, δυναμικός, ευέλικτος και έμπειρος προπονητής. Δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιο. 

Η Κλαμπ Μπριζ θέλει κάποιον που θα μπορέσει να κρατήσει τα αποδυτήρια υπό έλεγχο. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα θα κοιτάξει και τις περιπτώσεις εντός Βελγίου. Μια λύση θα μπορούσε να αποτελέσει και ο Μαρκ Φαν Μπόμελ. Υπάρχουν ήδη φήμες ότι θα παραιτηθεί από την Αντβέρπ και η περίπτωση του σίγουρα θα συζητηθεί. Επίσης, η δουλειά του Μίρον Μούσλιτς στη Σέρκλ Μπριζ δεν έχει περάσει απαρατήρητη. 

Πρώτα όμως η Κλαμπ θα πρέπει να τακτοποιήσει τις εσωτερικές του υποθέσεις. Όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν στους νέους τους ρόλους, και να αποκτήσουν εμπειρία. Να μάθει η νέα διοίκηση να διαχειρίζεται τις κρίσεις».

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο μεταγραφές το καλοκαίρι ο Τζόλης - Βολιδοσκόπηση από μεγάλη ελληνική ομάδα - Ξέφυγε η τιμή του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags