Facebook Pixel Μπριζ: Διέλυσε την Αντβέρπ και έρχεται... καυτή στην Τούμπα για ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-14 16:58:00

Πετάει φωτιές η Μπριζ πριν την Τούμπα - Διέλυσε την Αντβέρπ και πάει για πρωτάθλημα! (BINTEO)

Sportdog Team

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Europa Conference League, έκανε ματσάρα με την Αντβέρπ και πήρε μεγάλη νίκη πριν την Τούμπα.

Μπριζ - Αντβέρπ: Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, όχι μόνο έριξε τριάρα στην Αντβέρπ αλλά ολοκλήρωσε το ματς πρωταθλήματος και χωρίς έξτρα απώλειες και απρόοπτα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off της Jupiler League.

Με το τρίποντο αυτό, η Μπριζ άλλαξε άρδην τα δεδομένα στο πρωτάθλημα καθώς ανέβηκε στην 3η θέση και μείωσε τη διαφορά από Άντερλεχτ και Ουνιόν στους 2 βαθμούς, μπαίνοντας εκ νέου στη μάχη του τίτλου. Ο Νίκι Χάγιεν επέλεξε να ξεκινήσει ως βασικούς τους Τιάγκο, Μέχελε και Ντε Κάιπερ που είναι τιμωρημένοι ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Την ίδια ώρα, ο κόουτς των Βέλγων έκανε 3 αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά. Συγκεκριμένα, είχε στην αρχική του σύνθεση τον Ορντόνιεζ αντί του Σπίλερς στα στόπερ που τραυματίστηκε στην φάση με τον Σαμάτα, τον Νούσα αντί του Γιουτκλά στα εξτρέμ και τον Μέιγιερ αντί του Σάμπε ως δεξί μπακ.

Δείτε τα στιγμιότυπα στην κορυφή του κειμένου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags