Facebook Pixel Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: "Θέλει 3 μεταγραφές!"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-19 16:18:00

Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: "Θέλει 3 μεταγραφές! Για αυτό πέρασε ο Ολυμπιακός"

Sportdog Team
Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: "Θέλει 3 μεταγραφές! Για αυτό πέρασε ο Ολυμπιακός"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε τόσο στον αποκλεισμό από τη Μπριζ, όσο και στην πρόκριση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Απόστολος Τσουρέλας: Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη ο βετεράνος άσος της ομάδας όπου και ήταν αρκετά καυστικός στα σχόλιά του για την εικόνα που έδειξε το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Από που να αρχίσω αλήθεια; Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την γενικότερη πορεία. Τα τρία τελευταία χρόνια μας ταξιδεύει. Τα καλύτερα έρχονται. Η Μπριζ ήταν καλύτερη από εμάς. Ο ΠΑΟΚ μας ταξίδεψε με τα καλά και τα άσχημα του παιχνίδια. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλο το τιμ.

Με το υλικό που έχουμε δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί το καλοκαίρι. Φθάσαμε στο ταβάνι μας στην Ευρώπη για αυτή την σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό να αξιολογηθεί το υλικό και να έρθουν παίκτες με περισσότερες δυνατότητες για να βοηθήσουν την ομάδα. Η Μπριζ και στα δύο ματς, έδειξε πως είναι μία ομάδα που δεν μπορεί να την παίξει ο ΠΑΟΚ. Ήταν τρία επίπεδα πιο πάνω σε ταχύτητα.

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των παικτών που έχουμε δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε μία πιο σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση. Οι παίκτες της Μπριζ ήταν γρήγοροι, με φαντασία και πλουραλισμό. Ήταν πιο γρήγοροι και πρέπει να το παραδεχθούμε.

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε γιατί ενισχύθηκε με παίκτες πολύ καλούς τον Ιανουάριο. Έχει παίκτες ικανούς, που μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα. Δεν τους βλέπω και συνέχεια. Συγχαρητήρια και σε αυτούς. Το δικαιούνται για την πρόκριση που πέτυχαν με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε.

- Τι γίνεται τώρα; Μπορεί ο ΠΑΟΚ να επανέλθει μετά τον αποκλεισμό και να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα;

Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι διαθέτει μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Και οι παίκτες μέσα τους, ξέρουν πολύ καλά, ποια είναι τα όριά τους. Ξέρουν πως στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο δεν είναι σε υψηλές ταχύτητες. Όσο για το μέταλλο, ο ΠΑΟΚ το έχει . Ανατρέψαμε σε χρόνους μηδενικούς εις βάρος μας αποτελέσματα. Η ομάδα μας δεν τα παρατάει με τίποτα. Η ένστασή μου ήταν για τον Κωνσταντέλια και γιατί δεν έπαιξε από την έναρξη. Έμαθα όμως ότι ταλαιπωρήθηκε από ίωση και για αυτό τον λόγο δεν προτιμήθηκε. Και για τον Ζίβκοβιτς. Φαίνεται μέσα στην ομάδα, δεν πρέπει να λείπει για εμένα. Ήταν καλύτεροι. Να παραδεχθούμε πως πρέπει να φέρουμε στον ΠΑΟΚ παίκτες, πιο γρήγορους, πιο έτοιμους και πιο δυνατούς”, είπε ο Απόστολος Τσουρέλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή για την "Άλωση"! Μεντιλίμπαρ όπως Μουρίνιο - Αποκλείστηκε απ’τον 4ο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags