Facebook Pixel Ο Γκατούζο ακόμα δεν ήρθε.... έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-28 22:16:00

Ο Γκατούζο ακόμα δεν ήρθε.... έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ο Γκατούζο ακόμα δεν ήρθε.... έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ!

’’Πρέπει να σπάσεις τα όρια - Διαφέρω από τον Μαρθελίνο’’

Η Μαρσέιγ είναι ένας εκ των αντίπαλων της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League και οι Γάλλοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός κόουτς εξήγησε την προσέγγισή του και αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τα μέλη της ομάδας.

Όσα δήλωσε ο Τζενάρο Γκατούζο:

«Οι αγώνες κερδίζονται σε προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Χρειάζεσαι ένταση. Το χρειάζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πρέπει να σπάσεις τα όρια, να έχεις μια γρήγορη ομάδα... Έχω ένα επιτελείο βοηθών, με βοηθούν.

Θα είναι ένα λίγο άγχος για τους παίκτες, αλλά τους σεβόμαστε. Δεν θέλω να μιλάω για τους προκατόχους μου, αλλά δεν μου αρέσει η γραμμή με τετράδα στο κέντρο όπως στο 4-4-2. Προτιμώ το 4-3-3 ή το 4-2-3-1. Έχω διαφορετική γνώμη για το παιχνίδι σε σχέση με τον Μαρθελίνο.

Στην καριέρα μου ελάχιστοι μιλούσαν καλά για μένα. Εκτός γηπέδου ακούω πολύ τους παίκτες μου, τους λέω πράγματα στα μούτρα. Προσπαθώ να είμαι διαφανής, οι παίκτες εκτιμούν όταν τους λέμε την αλήθεια. Πρέπει ακόμα να βελτιωθώ στις σχέσεις μου με τους προπονητές μου, αλλά όχι με τους παίκτες μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags