Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καμπανάκι" Καρεμπέ για Τόπολα στο Sportdog - Η υπόσχεση Ελ Κααμπί για 2 γκολ και η φοβερή ατάκα Μασούρα
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-04 21:07:00

"Καμπανάκι" Καρεμπέ για Τόπολα στο Sportdog - Υπόσχεση Ελ Κααμπί για 2 γκολ και φοβερή ατάκα Μασούρα

Sportdog Team

Έτοιμος... για την 11αδα δηλώνει ο Γάλλος στην κάμερα και στον Γρηγόρη Μπάκα, που βρέθηκε για λογαριασμό του Sportdog.gr στο αεροδρόμιο και ζήτησε από τους Πειραιώτες να γυρίσουν με τη νίκη από τη Σερβία!

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπάτσκα Τόπολα, όπως επισήμανε ο Κριστιάν Καρεμπέ στο Sportdog.gr.

Ο Γάλλος, που είναι στρατηγικός σύμβουλος και πρεσβευτής των Πειραιωτών, ταξίδεψε μαζί με την αποστολή στη Σερβία και ο Γρηγόρης Μπάκας τον συνάντησε στο αεροδρόμιο. Αρχικά μίλησε για τη σημασία της αναμέτρησης και για το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι «ερυθρόλευκοι», ενώ δήλωσε έτοιμος ακόμα και… να μπει στην 11αδα, αφού διατηρείται σε άριστη φυσική κατάσταση.

Ο Γρηγόρης Μπάκας όμως συνέχισε και με τους παίκτες, ζήτησε γκολ από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ενώ είχε και έναν φοβερό διάλογο με τον Γιώργο Μασούρα που δήλωσε έτοιμος να σκοράρει!

Δείτε ΠΑΡΑΠΑΝΩ το ΒΙΝΤΕΟ του Sportdog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags