Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μαρσέλο για... πρώτος σκόρερ, έδωσε απαντήσεις ο Κασάμι - "Καμπανάκι" για Τζολάκη και Μασούρα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-11 23:33:00

Μαρσέλο για... πρώτος σκόρερ, έδωσε απαντήσεις ο Κασάμι - "Καμπανάκι" για Τζολάκη και Μασούρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μαρσέλο για... πρώτος σκόρερ, έδωσε απαντήσεις ο Κασάμι - "Καμπανάκι" για Τζολάκη και Μασούρα!

Ο Μίτσελ είδε παίκτες που ξεχώρισαν και κάποιους που απογήτευσαν! Οι Πειραιώτες πήραν την πρόκριση με το  χορταστικό 2-2 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, όμως το σημαντικό της βραδιάς είναι οι δοκιμές που έκανε ο Ισπανός προπονητής ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Μίτσελ μόνο.... λόγους για να χαμογελά θα έχει μετά την ισοπαλία πρόκρισης (2-2) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι! Εξάλλου, ο Ισπανός τεχνικός άλλαξε και τους 11 παίκτες που είχαν ξεκινήσει στο ματς του πρωταθλήματος ενάντια στον Βόλο, οπότε ήταν λογικό και λόγο χημείας ο Ολυμπιακός να μην έχει... εύκολο απόγευμα στην Αθήνα. Μάλιστα, έδωσε χρόνο σε παίκτες που δεν τον είχαν πείσει μέχρι στιγμής και εκείνοι με την εμφάνισή τους... επιβεβαίωσαν τους παίκτες που έχει επιλέξει για το ροτέισόν του.

Αναμφίβολα το μεγαλύτερο κέρδος ήταν ο αρκετά κεφάτος Μαρσέλο για μια ακόμη φορά, ο οποίος εάν έπαιζε σε κάθε ματς... ενάντια στον Ατρόμητο θα έβγαινε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος είχε αρκετή όρεξη και ξεχώρισε με το επιθετικό του ταλέντο, ενώ από εκεί και πέρα ο Μίτσελ είδε τον Κασάμι και τον Γκάρι Ροντρίγκες να κάνουν μια μεστή εμφάνιση.

Ειδικά ο Παϊτίμ Κασάμι αποτελεί μεγάλο στοίχημα για το εάν θα μπορέσει να πιάσει τα στάνταρ του παρελθόντος. Aναμφίβολα ήταν ευχάριστο και το γεγονός ότι επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του ο Ματιέ Βαλμπουενά που πήρε μερικά λεπτά συμμετοχής.

Δεν έπεισαν όλοι

Όσον αφορά τις απογοητεύσεις του Ολυμπιακού, σίγουρα μια εξ αυτών ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, με τον Έλληνα κίπερ να μην βγάζει την απαιτούμενη σταθερότητα, ενώ και ο Ανδρούτσος έδειξε να είναι ένα κλικ κάτω από τους συμπαίκτες του. Πάντως, ο πιο αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ, δικαιώνοντας τον Μίτσελ που τον έχει... παρκάρει στον πάγκο.

Γενικότερα, ο Μασούρας έχει πτωτική πορεία φέτος και δεν θα αποτελέσει έκπληξη ακόμη και εάν αποχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ορίζει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Γυμνός ο Παναθηναϊκός - Αυτή είναι η θέση Μαρσέλο στην 11αδα"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags