Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Αλμερία: Σάλος στην La Liga: Παραδέχτηκε δύο λάθη υπέρ της Ρεάλ με Αλμερία η Επιτροπή Διαιτησίας!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 12:06:00

Σάλος στην La Liga: Παραδέχτηκε δύο λάθη υπέρ της Ρεάλ με Αλμερία η Επιτροπή Διαιτησίας! (Vid)

Sportdog Team

Επίσημη θέση για τον χαμό που έχει δημιουργηθεί για τα σφυρίγματα στον πρόσφατο αγώνα των δύο ομάδων, πήρε η Επιτροπή Διαιτησίας στην Ισπανία.

Δύο λάθη υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης παραδέχτηκε η Επιτροπή Διαιτησίας στην Ισπανία, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην Αλμερία, όπου η "βασίλισσα" έκανε την ανατροπή και νίκησε 3-2 από 0-2.

Η Αλμερία είχε έντονα παράπονα για τα διαιτητικά σφυρίγματα και σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Επιτροπή Διαιτησίας της χώρας επισημοποίησε τη θέση της, σημειώνοντας ότι υπήρξαν δύο σημαντικά λάθη σε βάρος της ουραγού της La Liga.

Το πρώτο φαίνεται πως έχει να κάνει με το πέναλτι το οποίο κέρδισε η Ρεάλ, σε φάση στην οποία προηγήθηκε επιθετικό φάουλ σε αμυντικό της Αλμερία. 

Το δεύτερο είναι το γκολ του Βινίσιους, καθώς οι αντιδράσεις είχαν να κάνουν με το αν σκόραρε με τον ώμο ή το χέρι του.

Όσον αφορά στο ακυρωθέν γκολ της Αλμερία, οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι σωστά δεν μέτρησε καθώς προηγήθηκε φάουλ στον Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στην Ισπανία: Διέρρευσε ηχητικό του VAR από το Ρεάλ-Αλμερία - "Τον χτυπά ο Βινίσιους - Ναι, εντάξει συνεχίζουμε" (pic)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags