Facebook Pixel Μουντομπάσκετ 2023: Έξαλλος Ντόντσιτς - Έκανε χειρονομία σε μέλη της FIBA για δωροδοκία - Γκρίνιαζε διαρκώς και αποβλήθηκε! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-06 17:17:00

Έξαλλος Ντόντσιτς - Έκανε χειρονομία σε μέλη της FIBA για δωροδοκία - Γκρίνιαζε διαρκώς και αποβλήθηκε! (Vid)

Sportdog Team

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ ήταν έξω φρενών με τους διαιτητές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σλοβενίας κόντρα στον Καναδά και έκανε χειρονομία προς το μέρος που βρίσκονται τα μέλη της FIBA!

Μουντομπάσκετ 2023: Ο Λούκα Ντόντσιτς έχασε τον έλεγχο και προκάλεσε με τη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα οι διαιτητές του αγώνα Καναδάς - Σλοβενία να τον αποβάλλουν με δύο τεχνικές ποινές, επτά λεπτά πριν το φινάλε!

Μετά το ντέρμπι του πρώτου ημιχρόνου (50-50), ο Καναδάς πάτησε το... γκάζι στην τρίτη περίοδο και άρχισε να ανοίγει τη διαφορά στο σκορ υπέρ του. Ο Ντόντσιτς ήταν εκνευρισμένος με τις αποφάσεις των διαιτητών και δεν δίστασε να το δείξει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο.

Στα τέλη της τρίτης περιόδου ο Σλοβένος σούπερ σταρ γύρισε προς το μέρος που ήταν τα μέλη της FIBA και Ανδρέας Ζαγκλής και έκανε χειρονομία για χρηματισμό!

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ντόντσιτς άρχισε να... ξεφεύγει και να προκαλεί με τη συμπεριφορά του, αφού σχεδόν σε κάθε φάση μιλούσε στους διαιτητές, ζητούσε διαρκώς φάουλ και τους ειρωνευόταν.

Τελικά, 6:37 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, οι ρέφερι του προημιτελικού χρέωσαν τον άσο των Ντάλας Μάβερικς με δεύτερη τεχνική ποινή και τον απέβαλαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags