Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Λίβερπουλ αναζητά τον αντικαταστάτη του Σαλάχ στην Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 15:57:00

Η Λίβερπουλ αναζητά τον αντικαταστάτη του Σαλάχ στην Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας είναι διατεθειμένη να πληρώσει 100 εκατομμύρια για τη μεταγραφή του Αιγύπτιου.

Η Λίβερπουλ αναζητά την αγορά επιθετικού για να αντικαταστήσει την ενδεχόμενη αποχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Σαουδική Αραβία. Ο σύλλογος που απέκτησε τον Καρίμ Μπενζεμά έβαλε στο τραπέζι προσφορά 200 εκατομμυρίων στη Λίβερπουλ, αλλά ο Σαλάχ αποφάσισε να συνεχίσει να υπερασπίζεται την κόκκινη φανέλα.

Το ανακοινωθέν αντίο του προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ, άλλαξε τα πάντα και ο Σαλάχ θα σκεφτόταν τώρα τη περιπέτεια της Σαουδικής Αραβίας. Δεν θα λείψουν οι προσφορές και έχει ήδη διαρρέει ότι η Αλ Χιλάλ του Νεϊμάρ θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει 100 εκατομμύρια για τη μεταγραφή του.

Με ενάμιση χρόνο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, η Λίβερπουλ δεν θα έθετε κανένα εμπόδιο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό το ποσοστό θα της επέτρεπε να βγει στην αγορά αναζητώντας φορ.

Η διοίκηση του κόκκινου συλλόγου έχει ήδη πιάσει δουλειά και δύο από τους πιο αρεστούς στόχους, σύμφωνα με το 'fichajes.net', ανήκουν στην Μπαρτσελόνα: οι Ραφίνια και Ανσού Φάτι.

 

Ο Βραζιλιάνος είναι ένας από τους παίκτες για τους οποίους η ομάδα των Μπλαουγκράνα μπορεί να κερδίσει μεγαλύτερο ποσό. Στην πραγματικότητα, έχει ήδη μια προσφορά από την Τότεναμ αξίας 70 εκατομμυρίων στο τραπέζι.

Στην περίπτωση του Ανσού Φάτι, η Μπάρτσα συνεχίζει να ελπίζει να ανακτήσει έναν ποδοσφαιριστή του οποίου η εμφάνιση στην ελίτ είχε στόχο να γράψει μια νέα εποχή. Ο τελευταίος τραυματισμός του οπίσθιου μηριαίου σταμάτησε απότομα την εξέλιξη που έδειξε, γι' αυτό η αθλητική διοίκηση του συλλόγου των Μπλαουγκράνα θέλει να συνεχίσει να παρακολουθεί την εξέλιξή του .

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags