Facebook Pixel Serie A: Άλλη ομάδα η Ρόμα με Ντε Ρόσι! Άνετη 4άρα στη Μόντσα (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-02 21:47:00

Άλλη ομάδα η Ρόμα με Ντε Ρόσι! Άνετη 4άρα στη Μόντσα με μαγικά Ντιμπάλα, Λουκάκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άλλη ομάδα η Ρόμα με Ντε Ρόσι! Άνετη 4άρα στη Μόντσα με μαγικά Ντιμπάλα, Λουκάκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ρωμαίοι διέλυσαν με 4-1 την ομάδα του Κυριακόπουλου και "βλέπουν" Champions League!

Η ομάδα που «καιγόταν» για τη νίκη στο «Μπριαντέο» ήταν τελικά αυτή που την πήρε και, μάλιστα, πολύ εύκολα. Με δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών στο πρώτο μέρος (Πελεγκρίνι, Λουκάκου) η Ρόμα επικράτησε άνετα με 4-1 της «αδιάφορης» βαθμολογικά, Μόντσα, πλησίασε στο -1 από την 4η θέση (Μπολόνια) κι ελπίζει βάσιμα ότι η νέα σεζόν θα την βρει στους ομίλους του Champions League.

 

Το τρίτο γκολ των «Ρωμαίων» πέτυχε στο 63΄ ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος σκόραρε σε δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μετά το χατ τρικ που είχε σημειώσει με την Τορίνο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Παρέδες με πέναλτι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενούμενων.

 

Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από αήττητο σερί πέντε αγώνων και δύο συνεχόμενες νίκες, παρ΄ όλα αυτά η Ρόμα ήταν πιο αποφασισμένη για το «τρίποντο» και το απέδειξε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης παίζοντας αποκλειστικά και μόνο για τους τρεις βαθμούς. 

Τα κατάφερε σχετικά εύκολα, έφτασε στις 5 νίκες στα έξι τελευταία ματς από τότε που ανέλαβε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι και, πλέον, στρέφει το ενδιαφέρον της στην πρώτη μάχη των «16» του Europa League με την Μπράιτον, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (7/03) στο «Ολίμπικο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags