Facebook Pixel Ο Γιορέντε τη κράτησε ζωντανή τη Ρόμα κόντρα στη Φιορεντίνα
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 00:18:00

Γλίτωσε την ήττα στο φινάλε η Ρόμα - Ο Γιορέντε τη κράτησε ζωντανή για CL κόντρα στη Φιορεντίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γλίτωσε την ήττα στο φινάλε η Ρόμα - Ο Γιορέντε τη κράτησε ζωντανή για CL κόντρα στη Φιορεντίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρόμα παρέμεινε αήττητη για 4η αγωνιστική στο ιταλικό πρωτάθλημα, χάρη στο γκολ του Ισπανού σέντερ μπακ Ντιέγκο Χαβιέ Γιορέντε στο 90 + 5΄!

Serie A: Η Ρόμα παρέμεινε αήττητη για 4η αγωνιστική στο ιταλικό πρωτάθλημα, χάρη στο γκολ του Ισπανού σέντερ μπακ Ντιέγκο Χαβιέ Γιορέντε στο 90 + 5΄! Στο "Artemio Franchi", η Φιορεντίνα ήταν έτοιμη να πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά η αμυντική ολιγωρία των παικτών του Βιντσέντσο Ιταλιάνο στο τέλος τους «στοίχισε»... δύο βαθμούς, για να ολοκληρωθεί με ισοπαλία 2-2 το ματς της 28ης αγωνιστικής της Serie A. Κι ενώ ο Κριστιάνο Μπιράγκι είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη για τους «βιόλα», αλλά αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 80ό λεπτό.   

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, με γκολ του Λούκα Ρανιέρι στο 18ο λεπτό. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα, στο 58ο λεπτό, ο Αλγερινός διεθνής Χουσέμ Αουάρ ισοφάρισε για τη Ρόμα, αλλά στο 69΄ o Ρολάντο Μαντραγκόρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μίλε Σβίλαρ. Ο αριστερός μπακ των γηπεδούχων, Κριστιάνο Μπιράγκι αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 80ό λεπτό... κάτι που θα αποδεικνυόταν... καταστροφικό. O Ντιέγκο Χαβιέ Γιορέντε θα γινόταν... ήρωας των «τζιαλορόσι», αφού νίκησε τον Σβίλαρ.

Η Ρόμα μετρά πλέον 48 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ η Φιορεντίνα έχει 43 βαθμούς και είναι 8η.

Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε νικήσει στο Τορίνο την Αταλάντα (2-2), για την 28η αγωνιστική της Serie A, και έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τη Μίλαν. Η ομάδα του Μπέργκαμο προηγήθηκε με τον Κουπμάινερς (35'), με τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή σ' ένα πεντάλεπτο με τα γκολ των Καμπιάσο (66') και Μίλικ (70'), αλλά ο Ολλανδός χαφ της Αταλάντα βρήκε και δεύτερο γκολ στο 75ο λεπτό, δίνοντας στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας. 

Στο μεταξύ, ο Κρίστιαν Πούλισικ έδωσε τη λύση στη Μίλαν, η οποία δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά πήρε τη νίκη στο Μιλάνο επί της μαχητικής Εμπολι με 1-0. Ο Αμερικανός επιθετικός των «ροσονέρι» πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 40ο λεπτό του αγώνα και με τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Mε το γκολ του Μίκαελ Φολορούνσο στο 17ο λεπτό η Βερόνα πήρε την κρίσιμη νίκη στην έδρα της Λέτσε με 1-0 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, ξεπερνώντας τη σημερινή αντίπαλο της στη βαθμολογία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11 παίκτες στη "μαύρη λίστα" Μεντιλίμπαρ - Φέρνει γκολκίπερ, στόπερ, φορ - Απόφαση για Ρέτσο, Όρτα, Φορτούνη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags