Facebook Pixel Νταμίρ Κάναντι - Γιώργος Δώνης: Κορυφαία ομάδα από Ελλάδα για τον Κάναντι - Αυτή "φλέρταρε" τον Δώνη και πήρε κόουτς από το Euro!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-21 21:12:00

Κορυφαία ομάδα από Ελλάδα για τον Κάναντι - Αυτή "φλέρταρε" τον Δώνη και πήρε κόουτς από το Euro!

Οι Μιχείες
Κορυφαία ομάδα από Ελλάδα για τον Κάναντι - Αυτή "φλέρταρε" τον Δώνη και πήρε κόουτς από το Euro!

Ποιον σύλλογο απέρριψε ο Έλληνας κόουτς πριν λίγες ημέρες; Σούπερ παρασκήνια για τους δύο πολύ καλούς προπονητές που παραμένουν ελεύθεροι. Οι προτάσεις που αρνήθηκαν και οι ομάδες που τον θέλεουν. Ποια η μεγάλη ανατροπή για τον πάγκο του Ατρομήτου;

Η στήλη ασχολείται σήμερα με προπονητες. Για τον ξένο “αντι-Παρασχό”, την... τύχη του Κορακάκη, τις χυλόπιτες που έριξαν Δώνης και Κάναντι, τα “όχι” που κρατάνε τον Φέστα ακόμη στον Απόλλωνα και το ντόμινο που έστειλε τον πρώην εκλέκτορα της Ρωσίας στην Φερεντσβάρος αντί Έλληνα κόουτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: όλα δείχνουν πως θα πάει σε 4ο προπονητή την φετινή σεζόν. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο διάδοχος του Παράσχου, που διαδέχθηκε τον Άνχελ Λόπεθ, δεν θα είναι τελικά ο Κορακάκης που κάθησε στον πάγκο του στο ματς μες τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αν οι Σπανός – Αγγελλόπουλος πήγαιναν σε Έλληνα, ο Κορακάκης θα ήταν μάλλον η... επιλογή τους. Θα πάνε όμως, σε ξένο κόουτς, που δεν έχει ξανακαθήσει στον πάγκο του Ατρομήτου και δεν θα είναι τόσο γνωστός στα... μέρη μας.

ΚΑΝΑΝΤΙ: εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί ελεύθερος αφού αποχώρησε απο τον πάγκο της αυστριακής Άλταχ. Παρόλα αυτά είπε “όχι” στην κρούση που του έγινε από τον Απόλλωνα, στον οποίο έχει ξεμείνει (μέχρι να τον στείλουν) ο Ιταλός Φέστα. Λέγεται πως στην Ριζούπολη εκτός απο την άρνηση του Αυστριακού αλλά και του Ουζουνίδη, έχουν εισπράξει άλλες τρεις απο ξένους προπονητές. Ειδικότερα για τον Κάναντι πάντως ακούγεται πως η υποψηφιοτητά του εξετάζεται και στο... Πάρκου Γουδή για εκλέκτορας /αντί Φαν Σχιπ.

 

ΔΩΝΗΣ: πέρασε μάλλον στα ψιλά, αυτό που είπε την Κυριακή στο Open για την Εθνική ομάδα. Δηλαδή πως όσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ και γενικότερα η Ομοσπονδία επηρεάζεται απο τα οπαδικά, δεν θα τον ενδιαφέρει να γίνει προπονητής της “γαλανόλευκης”! Για αυτό και έριξε την τηλεοπτική... καρφάρα του Ο Δώνης που δεν δίστασε να κρίνει ως αποτυχημένη την θητεία του Φαν Σχιπ, είχε προτάσεις το τελευταίο 1,5 μήνα απο 4 ομάδες, απο διαφορετικές χώρες. Απο την Πολωνία (Λέγκια), την Πορτογαλία, την Τουρκία και την Ουγγαρία. Αυτό που έμαθα είναι πως η Φερεντσβάρος ήταν που ήθελε/φλέρταρε δυνατά με τον Γιώργο Δώνη αλλά την αρνηθηκε και έτσι μόλις την Δευτέρα ανακοίνωσε (ως το 2024) για προπονητή της τον Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ . Ο τελευταίος ήταν μέχρι το καλοκαίρι (απο το 2016) προπονητής της Εθνικής Ρωσίας, απο την οπόία αποχώρησε μετά το Euro




*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Σαββίδης με Βαρέλα - "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη ότι έκλεισε σε άλλη ομάδα - Άμεσα εξελίξεις!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags