Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μυστικό όπλο του Λουτσέσκου ο... ξεχασμένος - Μεγάλη ανατροπή με κορυφαίο άσο στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 17:38:00

Μυστικό όπλο του Λουτσέσκου ο... ξεχασμένος - Μεγάλη ανατροπή με κορυφαίο άσο στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Μυστικό όπλο του Λουτσέσκου ο... ξεχασμένος - Μεγάλη ανατροπή με κορυφαίο άσο στον ΠΑΟΚ

Έτσι έφερε τα πάνω κάτω στον Δικέφαλο του Βορρά ο Ραζβάν Λουτσέσκου! Ελάχιστοι περίμεναν αυτή την εξέλιξη και ο Ρουμάνος έχει έναν ακόμα λόγο για να χαμογελά μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.
 

ΠΑΟΚ - Φερνάντο Βαρέλα: Έκπληξη προκάλεσε σε πολλούς η παρουσία τού πεπειραμένου στόπερ στο αρχικό σχήμα τού ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, καθώς εδώ και κάμποσο καιρό είχε βρεθεί εκτός ομάδας.
 
Ο Βαρέλα δεν είχε χειριστεί σωστά τη μεταγραφή τού γιου του από τις ακαδημίες τού Δικέφαλου στην Μπενφίκα (-τουλάχιστον αυτό υποστήριζαν από την ΠΑΕ), με αποτέλεσμα παράλληλα με την μέτρια για τα δικά του στάνταρ φετινή αγωνιστική του παρουσία αλλά και το υψηλό συμβόλαιο που λαμβάνει, να αποφασιστεί να μπει στον πάγο.
 
Υπήρξε και φημολογία, μάλιστα, από τη Θεσσαλονίκη που ανέφερε ότι ο Φερνάντο έχει βρει συμβόλαιο σε σύλλογο της Πορτογαλίας, προκειμένου το προσεχές καλοκαίρι να μετακομίσουν οικογενειακώς στην Ιβηρική. Κάτι που, για την ώρα τουλάχιστον, δεν έχει επιβεβαιωθεί.

 
Παρόλα αυτά όταν ο ΠΑΟΚ τον χρειάστηκε, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Μιχαηλίδη, ο Φερνάντο Βαρέλα φώναξε δυνατά παρόν! Ο λόγος; Γιατί μπορεί με τον σύλλογο να μην είχε καμία επικοινωνία το διάστημα του παραγκωνισμού του, αλλά με τον Λουτσέσκου η σχέση τους ήταν και παραμένει εξαιρετική!
 
Οι δύο τους διατηρούν άριστη επαφή και όλο αυτό το διάστημα δεν έχει αλλάξει το παραμικρό! Δηλαδή, είναι η καλή σχέση που έχουν οι δύο άντρες και αυτό ήταν που ενεργοποίησε τόσο πολύ τον Βαρέλα.
 
Ο Λουτσέσκου δούλεψε μαζί του, τον είχε σε καλή φόρμα παρά το γεγονός ότι δεν υπολογιζόταν και με δεδομένο ότι ξεκουράστηκε από τα πολλά παιχνίδια, ήρθε εναντίον της ΑΕΚ και θύμισε γιατί ο Δικέφαλος είχε στηριχτεί τόσα χρόνια πάνω του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρούχας… κατά Λουτσέσκου - "Πέναλτι στο Άρης - ΠΑΟ" - Ξεκάθαρο για το χέρι στον Ολυμπιακό (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags