Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Αντιγράφει τη Γιουβέντους ο Σαββίδης - Μεταγραφές επιπέδου o ΠΑΟΚ - Αυτούς θέλει ο Λουτσέσκου"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-12 20:18:00

"Έρωτας Σαββίδη με Γιουβέντους - Μεταγραφές επιπέδου για ΠΑΟΚ - Αυτούς θέλει ο Λουτσέσκου"

του Γιώργου Κτενά
"Έρωτας Σαββίδη με Γιουβέντους - Μεταγραφές επιπέδου για ΠΑΟΚ - Αυτούς θέλει ο Λουτσέσκου"

Η επιστροφή Ιβάν στην Ελλάδα και οι αλλαγές που έρχονται στο ρόστερ! Πότε θα είναι έτοιμη η Νέα Τούμπα, ποιο είναι το γήπεδο που θέλουν να... αντιγράψουν οι Θεσσαλονικείς και οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Δικεφάλου. Θα συνεργαστούν Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου;

ΠΑΟΚ: Σε όλες τι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον Δικέφαλο και τη Νέα Τούμπα αναφέρθηκε, μέσω του sportdog, ο Γιώργος Μπούζος.

Ο διευθυντής τού Metropolis 95,5 αναφέρθηκε και στο θέμα τής μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας, αλλά στην έλευση του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα.

"Το τελευταίο εμπόδιο-ανάχωμα της Πολιτείας στον ΠΑΟΚ - Αυτό το γήπεδο έχει ερωτευτεί ο Σαββίδης"

"Ήταν το τελευταίο εμπόδιο-ανάχωμα από την πλευρά της Πολιτείας, η γραφειοκρατία τελείωσε και είχαμε ευτυχή κατάληξη. Το Προεδρικό Διάταγμα υπογράφτηκε μέσα στο χρονοδιάγραμμα και σε σχέση με όσα βλέπουμε στην Ελλάδα είναι εντός ορίων, οπότε η υπογραφή ανοίγει τον δρόμο για τη Νέα Τούμπα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Θα πρέπει να βγει οικοδομική άδεια, που θα χρειαστούν κάποιοι μήνες, λογικά μέχρι τα Χριστούγεννα, και τότε μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Ο στόχος είναι το 2026 που ο ΠΑΟΚ θα κλείσει έναν αιώνα ζωής, να είναι στο κατώφλι της Νέας Τούμπας. Τα περιθώρια των 4 ετών θεωρούνται αρκετά. Άρα αυτό που ενδιαφέρει τώρα είναι η οικοδομική άδεια και έπειτα να συμπράξει Περιφέρεια και Δήμος για τη διαμορφωση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου, ώστε να προχωρήσει το πρότζεκτ. Ο Σαββίδης είχε στείλει ανθρώπους του να δουν γήπεδα στο εξωτερικό και έχει ερωτευτεί το γήπεδο της Γιουβέντους. Κάτι αντίστοιχο θα δούμε στην Τούμπα".

"Εκεί θα παίζει τον Σεπτέμβρη του 2023 ο ΠΑΟΚ - Καλύτερο δείγμα γραφής στις μεταγραφές - Να αλλάξει επίπεδο"

Για να φύγει η ομάδα από την Τούμπα και να κατεδαφιστεί το γήπεδο, κάπου θα πρέπει να πάει για να παίξει

"Υπάρχει το Καυτανζόγλειο και στο βάθος το γήπεδο του Μακεδονικού. Η αίσθησή μου είναι ότι τα προβλήματα με το Καυτατζόγλειο θα ξεπεραστούν και θα πάει εκεί η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2023 θα παίζει εκεί".

Μπορούμε να πούμε κάτι για τι μεταγραφές;

"Να περιμένουμε για ένα έχουμε ένα καλύτερο δείγμα γραφής. Ο Ράφα Σοάρες έχει τις προδιαγραφές, ενώ ήρθε και ο Κουλιάτα και σταματάμε εδώ για την ώρα. Θα έρθουν παίκτες, θα φύγουν παίκτες, αλλά χρειάζεται να ανεβάσουν τον ΠΑΟΚ επίπεδο"

"Αν σκοντάψει ο Μπότο; - Θέλει τους παλιούς ο Λουτσέσκου - Σημαίνει πολλά για Σαββίδη"

Ο Μπότο, πάντως, δείχνει να κινείται ταχύτατα.

"Κινούνται ταχύτερα σε σχέση με άλλες χρονιές, είναι πραγματικότητα. Τρέχει, αλλά αν σκοντάψει θα το δούμε στην πορεία. Πρέπει να υπάρχει ταύτιση με τον Λουτσέσκου όμως, που θέλει τους παλιούς να συνεχίσουν. Αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει μείωση μέσου όρου ηλικίας και ο ίδιος ο Λουτσέσκου το γνωρίζει καλά".

Τέλος, μέσα στον Ιούλιο αναμένεται ο Σαββίδης στην Ελλάδα - Ακόμα και ως σημειολογία σημαίνει κάτι αυτό;

"Και μόνο η παρουσία του στην Ελλάδα, άρα είναι κοντύτερα στις εξελίξεις και έχουν την αύρα του οι άνθρωποι στην ομάδα, δείχνει πολλά και σημαίνει πολλά".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον... νέο Τζόλη ο Γκαρσία - Τέσσερις παίκτες "δώρο" σε Λουτσέσκου - Χαφ από Μπουρκίνα Φάσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags