Facebook Pixel ΑΕΚ: Δημοσίευμα... φωτιά από την Γαλλία για ΑΕΚ - "Είναι σε προχωρημένες επαφές για..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-26 17:18:00

Δημοσίευμα... φωτιά από την Γαλλία για ΑΕΚ - "Είναι σε προχωρημένες επαφές για..."

Sportdog Team
Δημοσίευμα... φωτιά από την Γαλλία για ΑΕΚ - "Είναι σε προχωρημένες επαφές για..."

Νέα δεδομένα φέρνει ρεπορτάζ από Μέσο της Γαλλίας σύμφωνα με το οποίο η Ένωση είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα της χώρας για παίκτη που είχε ακουστεί και στο παρελθόν για την ΑΕΚ.

Σιλά: Ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ ο 29χρονος αριστερός μπακ της Τουλούζ μιας τα Μέσα της Γαλλίας αναφέρουν πως η βούληση του παίκτη και του Ντάμιεν Κομόλι είναι να βρουν συμφωνία πριν τις 31 Ιανουαρίου, οπότε και θα κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

«Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τρεις σύλλογοι βρίσκονται στη σειρά για να υποδεχθούν τον Σιλά , συμπεριλαμβανομένου ενός συλλόγου της πρώτης κατηγορίας του Βελγίου και μιας ομάδας από την Ελλάδα. 

Οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες, ειδικά από τη στιγμή που ο διεθνής της Γουινέας θα φτάσει στο τέλος του συμβολαίου του τον Ιούνιο του 2023. Επομένως, η Τουλούζη θα μπορούσε να ανακτήσει μια μικρή αποζημίωση αυτόν τον χειμώνα και ο παίκτης να αποχωρήσει», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Σιλά, που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γουινέας, με την οποία μάλιστα έχει αγωνισθεί 70 φορές πετυχαίνοντας και 3 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ που "φυσάει" στον Ολυμπιακό - 16 συμ., 5 γκολ, 2 ασίστ - "Τελειώνει" διεθνής Έλληνας άσος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags