Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Η μεγάλη αδικία του Πογέτ - Δεν γίνεται να μην κλήθηκε με αυτά τα νούμερα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-14 19:30:00

Η μεγάλη αδικία του Πογέτ - Δεν γίνεται να μην κλήθηκε με αυτά τα νούμερα!

Sportdog Team
Η μεγάλη αδικία του Πογέτ - Δεν γίνεται να μην κλήθηκε με αυτά τα νούμερα!

Ο Καρέλης κάνει τρομερή χρονιά, ωστόσο η πόρτα για την γαλανόλευκη παραμένει κλειστή.

Εθνική Ελλάδας: Τι θα λέγατε λίγο καιρό πριν εάν σας έλεγαν πως υπάρχει Έλληνας φορ που έχει στην Σούπερ Λιγκ φέτος 12 γκολ σε 22 αγώνες και δεν έχει κληθεί καμία φορά σε αυτό το διάστημα στην Γαλανόλευκη;

Και όμως... ο Νίκος Καρέλης είναι αυτή ακριβώς η περίπτωση, με τον Γκουστάβο Πογέτ να... κλείνει τα μάτια για παίκτη που έχει 12 γκολ με την φανέλα του Παναιτωλικού και όχι ομάδα της κορυφής. Και ενώ πρόκειται για μέλος της γαλανόλευκης, την οποία έχει τιμήσει στο παρελθόν σε 19 περιπτώσεις με 3 γκολ και ενώ έχει παίξει και ως φορ και ως εξτρέμ! Και όλα αυτά ενώ έχουν κληθεί και παίκτες που έχουν χάσει τη θέση του βασικού στην ομάδα τους.

 

Και για όποιον θα πει ότι περνάει ντεφορμάρισμα η απάντηση είναι πως έχει βάλει τα 2 από τα 3 τελευταία γκολ της ομάδας του, με τελευταίο αυτό κότνρα στην Λαμία για την κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ.

Η συγκεκριμένη επιλογή του Ουρουγουανού ή μάλλον.... η μη επιλογή παίκτη που δεν μπαίνει στα play off είναι ουσιαστικά σαν να κλείνει την πόρτα σε παιδιά που προέρχονται από ομάδες της δεύτερης τάξης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάνει σεφτέ ο παικταράς του ΠΑΟΚ - Σημαντικές επιστροφές για Πογέτ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags