Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τέλος από ΠΑΟΚ κορυφαίο όνομα - Ούτε το… βέτο Λουτσέσκου δεν τον κρατάει - "Έχασε" λεφτά ο Σαββίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-14 19:38:00

Τέλος από ΠΑΟΚ κορυφαίο όνομα - Ούτε το… βέτο Λουτσέσκου δεν τον κρατάει - "Έχασε" λεφτά ο Σαββίδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Η απόφαση του Ρουμάνου, το κλίμα στην Τούμπα και η οψιόν. Ο Δικέφαλος θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι και ήδη ο πρώτος παίκτης με μεγάλο συμβόλαιο πρέπει να... ετοιμάζει βαλίτσες. Το παρασκήνιο με την εισήγηση του προπονητή και το νέο συμβόλαιο.

ΠΑΟΚ: Πολλές και σημαντικές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στον Δικέφαλο το τελευταίο διάστημα, καθώς φαίνεται ότι έχουν ανέβει στη λίστα των υπό αποχώρηση από την ομάδα ποδοσφαιριστές που μπορεί μέχρι τώρα να υπήρχε μια ανοχή προς εκείνους, αλλά φαίνεται ότι αυτή η ανοχή δεν θα συνεχιστεί.

Πρώτος που βρίσκεται στο προσκήνιο, ξανά για αρνητικό λόγο, είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ήδη από την περασμένο καλοκαιρι έχουμε γράψει, εδώ, στο sportdog, ότι ο πεπειραμένος άσος ίσως συνεχίσει μακριά από τον ΠΑΟΚ και, φαίνεται, ότι αυτές οι πιθανότητες τελευταία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Είχε κλειστό τριετές με 700.000 ευρώ τον χρόνο αμοιβή και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε θέσει βέτο το περασμένο καλοκαίρι για την παραμονή του. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ο Ελ Καντουρί έχει μεγάλη αξία αλλά είναι διαρκώς τραυματίας - Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε διαδοχικά ματς. Για αυτό και το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί σε ειδικό κέντρο στην Ιταλία, αλλά το πρόβλημα δεν είχε λυθεί...

Ο νέος τραυματισμός του και ευρύτερα το γεγονός ότι είναι πολύ ευπαθής στους τραυματισμούς, έχει δημιουργήσει πολύ αρνητική εικόνα για εκείνον στην ομάδα. Προσπάθησε να δώσει μια λύση στο πρόβλημα στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει γιατρικό. Με αποτέλεσμα να υπάρχει για εκείνον αρνητική εικόνα για την παραμονή του στην ομάδα, καθώς παίρνει και τεράστιο συμβόλαιο.

Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητά του, αλλά από τη στιγμή που ο Λουτσέσκου δεν τον υπολογίζει παρά μόνο ως λύση για τον πάγκο όταν δεν είναι τραυματίας, είναι αδύνατο να ανανεωθεί το συμβόλαιό του - Έχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. Ειδικά στα 32 του χρόνια, με 700.000 ευρώ τον χρόνο συμβόλαιο...

Προώθηση στη λίστα των υπό αποχώρηση έχει πάρει και το όνομα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, παρότι το συμβόλαιό του ανανεώθηκε. Είναι η συγκυρία τέτοια, τώρα, στον Δικέφαλο που μπορεί να πάρει και εκείνον η μπάλα - Δεν είναι λίγοι άλλωστε εκείνοι που θεωρούν ότι δεν έχει τις δυνατότητες, ως ποδοσφαιριστής, για να κάθεται έστω και στον πάγκο του συλλόγου.

"Δεν τίθεται θέμα ανανέωσης στο συμβόλαιο, έχει και μεγάλη αμοιβή. Αν σκεφτεί ότι τη σεζόν 2020-21 έκανε 41 παιχνίδια και τα επόμενα δύο χρόνια έκανε 46, κάτι δείχνει. Έβγαλε αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς, ο ίδιος προβληματίστηκε γιατί δεν τους είχε ξανασυμβεί, είχε πάει σε Ιταλία και Βέλγιο σε γιατρούς, γιατί καταλάβαινε ότι θα είχε πρόβλημα στην καριέρα του αν δεν λυθεί και για αυτό και ξέσπασε σε λυγμούς στο παιχνίδι με τον Βόλο, γιατί σε επιστροφή σε ματς ως βασικός, τον κρέμασε το σώμα του", είπε στο sportdog άκρως ενημερωμένη πηγή από τη Θεσσαλονίκη για τον Καντουρί...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος προπονητής στον Ολυμπιακό - Μαρθελίνιο, Γκατούζο, Καμπιάσο, Μαρτίνς και… Λουτσέσκου (ΦΩΤΟ)

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags