Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μπηχτές" ΠΑΟΚτσή: "Αν θέλεις πρωταθλητισμό, κρατάς παίκτες όπως ο Ίνγκασον και ο Κοτάρσκι"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-26 11:11:00

"Μπηχτές" ΠΑΟΚτσή: "Αν θέλεις πρωταθλητισμό, κρατάς παίκτες όπως ο Ίνγκασον και ο Κοτάρσκι"!

Sportdog Team

Δήλωση για τους "ασπρόμαυρους", που θα συζητηθεί.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και προπονητής του Θερμαϊκού Θέρμης, Γιώργος Κούτσης, και μίλησε για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, τον Δικέφαλο του Βορρά και τον Αρη και τις μεταγραφές που έκαναν, ενώ σημείωσε πως οι ελληνικές ομάδες θα πρέπει να εστιάσουν στις ακαδημίες τους.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο στον Θερμαϊκό και ελπίζουμε να το πετύχουμε. Είμαι αισιόδοξος» τόνισε αρχικά για την ομάδα του.

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων: «Είμαστε πολύ μακριά από το να βρεθούμε στους ομίλους, το εύχομαι σε όλες τις ελληνικές ομάδες για να μπορέσουμε να έχουμε μεγάλο παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που σε αλλάζουν επίπεδο και προσθέτουν αίγλη στους συλλόγους. Παράγεις υπεραξία στους ποδοσφαιριστές σου, αλλάζουν οι συνθήκες διαπραγμάτευσης και αυτό είναι πολύ καλό για τις ομάδες».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Αρη: «Ο Αρης είναι πιο ζωντανός στο μεταγραφικό κομμάτι, εύχομαι οι επιλογές που κάνει να του βγουν. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρος στις επιλογές του και ποιος είναι ο στόχος για τη νέα χρονιά. Αν ξεκαθαρίσει αυτό, θα ξεμπερδέψει και τον κόσμο και τον ίδιο τον σύλλογο. Φαίνεται να μην είναι πειστικές οι επιλογές στο κομμάτι του πρωταθλητισμού. 

Αλλά κι άλλες ομάδες δεν έχουν κάνει εντυπωσιακές κινήσεις. Έχει μεγαλώσει η ψαλίδα μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης, δεν έρχονται μεγάλοι και ποιοτικοί παίκτες, οπότε πρέπει να δώσει προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ αλλά κι άλλες ομάδες, στις ακαδημίες του. Ο Κουλιεράκης είναι ένα παράδειγμα, έκανε λάθη αλλά τα περιμένεις. Εκεί είναι η μεγάλη επένδυση που πρέπει να γίνει».

Για την πώληση του Ίνγκασον και τον Κοτάρσκι: «Λέμε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως ήταν ο Ισλανδός. Ο Κοτάρσκι αναδείχθηκε μέσα από την ομάδα και ίσως ήρθε η ώρα της πώλησης. Αλλά πρέπει να υπάρχουν έτοιμες λύσεις για να αντικαταστήσεις παίκτες που μπορεί να πωληθούν. Αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό θα πρέπει να κρατήσεις παίκτες όπως ο Ίνγκασον και ο Κοτάρσκι.

Για το ματς με την Μπεϊτάρ: «Μετά το περσινό κάζο θα το δει πιο σοβαρά και πιο υπεύθυνα. Πέρυσι με τη Λέφσκι Σόφιας πήγε με μια αλαζονεία και μια έπαρση. Νομίζω πως θα περάσει ο ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάρια στη Θεσσαλονίκη για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ - "Φτώχυνε ο Σαββίδης;" - Η αλήθεια για την περιουσία του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags