Facebook Pixel Super League: Αποθέωση από Έλληνα τερματοφύλακα σε Γιοβάνοβιτς - "Κόσμημα για τη χώρα - Μπορούν την πρόκριση ΠΑΟ, ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-29 17:35:00

Αποθέωση από Έλληνα τερματοφύλακα σε Γιοβάνοβιτς - "Κόσμημα για τη χώρα - Μπορούν την πρόκριση ΠΑΟ, ΑΕΚ"

Sportdog Team
Αποθέωση από Έλληνα τερματοφύλακα σε Γιοβάνοβιτς - "Κόσμημα για τη χώρα -  Μπορούν την πρόκριση ΠΑΟ, ΑΕΚ"

Δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή έκανε Έλληνας τερματοφύλακας ομάδας της Super League όπου και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό των Πρασίνων.

Νίκος Παπαδόπουλος: Στην εκπομπή του ACTION24, "Πάμε Γήπεδο" μίλησε ο Έλληνας τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, όπου και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λέγοντας ότι είναι κόσμημα για τη χώρα, ενώ σημείωσε ότι τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ μπορούν να προκριθούν στους ομίλους του Champions League.

Για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα και την πιθανή επιστροφή στο Champions League: «Εχω πολύ καλή άποψη για τον Παναθηναϊκό και θεωρώ ότι είναι τυχερός που διαθέτει έναν προπονητή πραγματικό κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο οι ικανότητές του σαν προπονητής, αλλά και ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που διαχειρίζεται κάποιες καταστάσεις. Πραγματικά είναι ένα κόσμημα για την χώρα μας. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αν συγκρίνουμε τη φανέλα του Παναθηναϊκού με της Μπράγκα είναι δεδομένο ότι του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιο βαριά.

Εγώ θυμάμαι ότι σαν παιδάκι μεγάλωσα με τις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες του Παναθηναϊκού και μεγάλες νίκες. Είναι επίσης σημαντικό το γεγονός ότι λείπει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και από το Champions League πολλά χρόνια. Εγώ μπορώ να μπω στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και βλέπω ότι έχουν πολύ μεγάλη δίψα για να προκριθούν στο Champions League και αυτό είναι κάτι το οποίο θα τους δώσει έξτρα ώθηση. Δηλαδή το τόσο ισχυρό κίνητρο που έχουν.Από εκεί και πέρα αναμένεται ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ. Θεωρώ ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις που έχει. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για την πρόκριση».

Για την ΑΕΚ και την υπόθεση πρόκριση: «Όταν παίζεται ένα τόσο μεγάλος ματς στο οποίο ο ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει τις δυνάμεις και τις σκέψεις είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεί σε ένα «μικρότερης σημασίας παιχνίδι» όπως ήταν με τον Πανσερραϊκό. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομπότ για να κρατούν την αυτοσυγκέντρωσή τους πάντα σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι και η ΑΕΚ είναι φαβορί, αλλά η απουσία του Λιβάι Γκαρσία είναι πολύ κομβική.

Είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για την ΑΕΚ και δεν θα παίξει. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο για την ΑΕΚ. Θέλω να σημειώσω ότι η Ελλάδα χρειάζεται τους βαθμούς ώστε να μπορέσει τα επόμενα χρόνια να βάλει περισσότερες ομάδες στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είναι κάτι που και εμείς σαν μικρότερες ομάδες το θέλουμε για να μπορέσουμε να παίξουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παρόλα αυτά χρίζω την ΑΕΚ και πάλι φαβορί», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλάει… κλεισμένη μεταγραφή του Ολυμπιακού - "Παγώνει" και ο Αμούζου - Νέο όνομα Νο1 στη λίστα Κορδόν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags