Facebook Pixel Βόλος: Ετοιμάζει κόλπο... γκρόσο ο Μπέος με πρώην κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-04 18:10:00

Ετοιμάζει κόλπο... γκρόσο ο Μπέος με πρώην κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ετοιμάζει κόλπο... γκρόσο ο Μπέος με πρώην κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Πολύ κοντά στο να προχωρήσει σε μια πολύ σημαντική κίνηση είναι η ομάδα της Μαγνησίας μιας και όπως έγινε γνωστό είναι κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με Έλληνα διεθνή.

Γιώργος Τζαβέλλας: Παρελθόν από την τουρκική Πέντικσπορ αποτελεί ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, μπορεί να υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στις 7 Ιουλίου, ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν πρόωρα να πάρουν διαζύγιο. Ο Έλληνας διεθνής λόγω κάποιου οικογενειακού προβλήματος έκανε συχνά το ταξίδι Κωνσταντινούπολη-Αθήνα, με αποτέλεσμα να χάσει πολλές προπονήσεις αλλά και μεγάλο μέρος τις προετοιμασίας της νέας του ομάδας.

Έτσι αποφασίστηκε τόσο από την πλευρά του Γιώργου Τζαβέλλα όσο και από την πλευρά της Πέντικσπορ, να λυθεί άμεσα και κοινή συναίνεσή το μεταξύ τους συμβόλαιο. Ενώ αναμένεται πως η νέα ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο διεθνής στόπερ θα είναι εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζαβέλλας είναι πιθανό να γίνει τις επόμενες μέρες παίκτες του Βόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησε να γυρίσει μετανιωμένος ο Χουάνγκ - Τον τέλειωσε ο Μαρινάκης - Γιατί πωλήθηκε… μόνο 5.5 εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags