Facebook Pixel Ντάρκο Κοβάσεβιτς: "Τρέλα" στον Αστέρα με Χουάνγκ - Φοβερές ατάκες Κοβάσεβιτς - "Φαινόμενο, ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-04 22:48:00

"Τρέλα" στον Αστέρα με Χουάνγκ - Φοβερές ατάκες Κοβάσεβιτς - "Φαινόμενο, ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού"

Sportdog Team
"Τρέλα" στον Αστέρα με  Χουάνγκ - Φοβερές ατάκες Κοβάσεβιτς - "Φαινόμενο, ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού"

Ο ομάδα από τη Σερβία ολοκλήρωσε την απόκτηση του Κορεάτη μέσου και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου μιλώντας στον Τύπο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Πολύ σημαντική μεταγραφή για τον Ερυθρό Αστέρα που απέκτησε τον Ινμπόμ Χουάνγκ από τον Ολυμπιακό, ξοδεύοντας πάνω από 5,5 εκατομμύρια, κάνοντάς τον την ακριβότερη μετακίνηση στην ομάδα και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να κάνει δηλώσεις στο mozzartsport χαρακτηρίζοντας τον Κορεάτη φαινόμενο και ηγέτη των Ερυθρόλευκων.

«Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων, oύτε πως ο Χουάνγκ βρέθηκε στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά μπορώ να αναφερθώ στις ποδοσφαιρικές αρετές του. Ο Ερυθρός Αστέρας έφερε ένα φαινόμενο. Είναι εξαιρετικός πασέρ, ενώ μπορεί να σουτάρει και με τα δύο πόδια. Μπορεί να βοηθήσει επιθετικά έχοντας την μπάλα στα πόδια του, αλλά και να ξεκουράζει τους σέντερ μπακ. Έχει επίσης και άλλες αρετές, όπως το να σουτάρει από απόσταση.

Ο Ολυμπιακός πέρυσι μπορεί να μην ήταν τόσο δυνατός, όμως ο Χουάνγκ ήταν σπουδαίος. Ήταν πάντα συνεπής αγωνιστικά σε κάθε ματς. Επίσης, πρόκειται για έναν ηγέτη στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι καθιερώθηκε στον Ολυμπιακό. Είναι παίκτης που κινείται στις γραμμές, κάτι που χρειάζεται ο Ερυθρός Αστέρας στο Champions League», είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" από Μπέο! Λύνει το συμβόλαιο του παίκτη που έκανε το πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ - Δείτε τη φάση (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags