Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Μίλησε για όλα πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και Άρη - Ο Μάντζιος, ο Ντέλιας και το ματς που ήθελε να ξαναπαίξει
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-13 12:58:00

Μίλησε για όλα πρώην Ολυμπιακού και Άρη - Ο Μάντζιος, ο Ντέλιας και το ματς που ήθελε να ξαναπαίξει

Sportdog Team
Μίλησε για όλα πρώην Ολυμπιακού και Άρη - Ο Μάντζιος, ο Ντέλιας και το ματς που ήθελε να ξαναπαίξει

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε για όλα πρώην παίκτης τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Άρη.

Δημήτρης Μάνος: Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και των Κίτρινων μίλησε στο Metropolis 95.5 για το πέρασμά του από την Τουρκία και τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Γιάννη Κωνσταντέλια όσο και στην συνεργασία του με τον Άκη Μάντζιο. 

«Τώρα βρίσκομαι στο Ηράκλειο. Είμαι παντρεμένος εδώ. Στην Τουρκία ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία, που βγήκα για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Είναι κοντά στην ελληνική κουλτούρα και τα μέρη είναι ίδια και τα μαγαζιά. Θύμιζε λίγο Θεσσαλονίκη εκεί που ήμουν η πλατεία. 

Γενικά προσέχουν, είναι οργανωμένες οι ομάδες. Είναι χαρούμενος κάθε παίκτης να δουλεύει σε τέτοιες εγκαταστάσεις. Εγώ αποχώρησα γιατί ήθελε να αλλάξει ο πρόεδρος το στυλ της ομάδας, να κάνει και άλλες μεταγραφές. Δεν θα τα βρίσκαμε, γιατί δεν θα είχα και εγώ τον χρόνο που θα ήθελα κι έτσι χωρίσαμε τους δρόμους μας. Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν και την οικογένεια γιατί έχω και δεύτερο παιδί. Επαιξε και αυτό μεγάλο ρόλο. Τώρα θα κοιτάξω να κάνω ένα καλό comeback».

Έκανε την σύγκριση ανάμεσα στην Super League 2 και την 2η κατηγορία της Τουρκίας: «Είναι πιο οργανωμένοι στην Τουρκία. Εχουν προπονητικά και όλες οι ομάδες έχουν εστιατόρια για τους παίκτες και ξενώνες για να μένουμε μέσα. Η κατηγορία είχε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν κάποτε στην μεγάλη κατηγορία και είχαν τις υποδομές από τότε».

Για την επιστροφή του Μάντζιου στον Άρη: «Είναι καλή επιλογή. Ξέρει να ανεβάζει την ψυχολογία στους παίκτες, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν το πετύχεις αυτό, ο ποδοσφαιριστής θα σου δώσει τα μέγιστα. Είναι καλός και στα τακτικά κομμάτια.

Τότε που συνεργαστήκαμε, τον άκουγα, μπορούσα να βγάλω μέσα στο γήπεδο αυτά που με ζητούσε, τον κάλυπτα και έπαιζα. Αν σε δίνει ο προπονητής κάποια εντολή και την ακολουθείς, τότε θα είναι χαρούμενος. Η ομάδα είχε τερματίσει 2η, είχε τραβήξει όλο το σύνολο. Από τον πρόεδρο μέχρι τους παίκτες».

Για το φετινό πρωτάθλημα σημείωσε: «Δυνάμωσαν, πλέον, και οι υπόλοιπες ομάδες. Σε σχέση με τότε είναι πιο δυνατοί ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Ο κόσμος σίγουρα θα θέλει την ομάδα ψηλά, αλλά θα πρέπει να κοιτάμε και τους άλλους. Το ματς που θα ήθελα να ξαναπαίξω είναι με την Αστάνα. Είχαμε κάνει εξαιρετικό ματς και είχαμε και πολλές ευκαιρίες. Έχασα και εγώ μία στις καθυστερήσεις, δεν τα καταφέραμε και με στεναχωρεί. Αλλιώς είναι να σου έρθει μία ευκαιρία στο 5ο λεπτό και αλλιώς στο τέλος.»

Για το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη: «Με τον Μάντζιο πάντα κοντράραμε τον ΠΑΟΚ, δεν έπαιρναν ποτέ εύκολα αγώνα. Μη σα κάνει εντύπωση αν το κάνει ξανά, του αρέσει η ομάδα του να κρατάει μπάλα. Ο Κωνσταντέλιας πρέπει να προσεχτεί. Έχει ένα άγγιγμα της μπάλας που θα σου ανοίξει την άμυνα. Θα περάσει, σίγουρα, 2-3 πάσες.

Για τον Μορόν υπογράμμισε: «Είναι καλός παίκτης με παρουσία σε καλές ομάδες. Είναι καλός σέντερ φορ. Το θέμα είναι να βρει τα πατήματά του. Πάντα φαίνεται ο επιθετικός γιατί είναι το τέλος της ομάδας, η αρχή είναι ο τερματοφύλακας».

Θυμήθηκε και την φάση που ο Βιεϊρίνια του στέρησε το 0-3 στην Τούμπα σε έναν αγώνα που θα ήθελε να ξαναπαίξει: «Εκείνο του Βιεϊρίνια ήταν... κατά λάθος, με την γάμπα. Ναι, θα γινόταν 0-3», είπε ο Δημήτρης Μάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό έφερε Μπιανκονέ ο Ολυμπιακός - "Γρήγορος, ψηλός... ατσούμπαλος" - Παίζει δύο θέσεις, αλλάζει σύστημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags