Facebook Pixel Γιάννης Αναστασίου: Το... περίμενε ο Αναστασίου - Ατάκα για το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-24 19:37:00

Το... περίμενε ο Αναστασίου - Ατάκα για το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Το... περίμενε ο Αναστασίου -  Ατάκα για το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός

Οι νεοφώτιστοι δεν κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του στάθηκε στην αιτία του αποτελέσματος.

Γιάννης Αναστασίου: Στο γεγονός πως όταν χάνεις ευκαιρίες κόντρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, δεν μπορείς να ζητάς να πάρεις αποτέλεσμα στάθηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός της Κηφισιάς, ενώ παράλληλα σημείωσε πως περίμενε την εμφάνιση των Ερυθρόλευκων μετά το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ.

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο κανόνας του ποδοσφαίρου, όταν δεν πετυχαίνεις γκολ. Σαν τακτική προσέγγιση σταθήκαμε πολύ καλά. Περιμέναμε έναν Ολυμπιακό πεινασμένο, μετά την ήττα της Πέμπτης και θα ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Αν δεν πετυχαίνεις γκολ αυτά συμβαίνουν.

Ένα ελαφρύ σπρώξιμο δόθηκε πέναλτι και στο Καραϊσκάκη δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη. Δεχθήκαμε δύο γκολ από πέναλτι, ένα κόρνερ, και ένα ακόμη από τον πιο κοντό παίκτη του γηπέδου. Είναι μαγική εικόνα το 4-0. Τα παιδιά παλέψαν, έπαιξαν καλά. Από εύκολα λάθη δεχθήκαμε γκολ
».

Για το επερχόμενο ματς με την Λαμία: «Κάθε ματς είναι σημαντικό. Και το σημερινό ήταν. Θα σταθώ στην προσπάθεια που κάναμε. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε νέος παίκτης. Χρειαζόμαστε χρόνο για να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα και να αποκτήσουμε μία ομοιογένεια. Θέλουμε δουλειά ακόμα. Πρέπει να μάθουμε γρήγορα από τα λάθη μας, γιατί σε τέτοιες έδρες δεν συγχωρούνται», είπε ο Γιάννης Αναστασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άφωνοι" στο Καραϊσκάκη με την κίνηση Φορτούνη μετά τη Φράιμπουργκ - Άμεσα στο γραφείο Μαρινάκη!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags