Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σειρήνες" μεταγραφής - Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει 1 εκατομμύριο ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-15 17:45:00

"Σειρήνες" μεταγραφής - Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει 1 εκατομμύριο ευρώ!

Sportdog Team
"Σειρήνες" μεταγραφής - Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει 1 εκατομμύριο ευρώ!

Ο Δικέφαλος του Βορρά παρακολουθεί την υπόθεση, καθώς μπορεί να αποκομίσει ένα πολύ σημαντικό ποσό για τα ταμεία του.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι "ψάχνεται" για την επιστροφή του στην Ευρώπη, σε μία μεταγραφή που μπορεί να αποφέρει κέρδος στον ΠΑΟΚ αν πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ο Πολωνός σέντερ φορ πουληθεί από τη Σάρλοτ με 5 εκατομμύρια ευρώ και πάνω, ο Δικέφαλος του Βορρά θα καρπωθεί το 20% του συνολικού ποσού, δηλαδή τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ.

Ο Πολωνός δημοσιογράφος με ειδίκευση στο ιταλικό ποδόσφαιρο, Πιοτρ Ντουμανόφσκι, βάζοντας στο τραπέζι για τον Σφιντέρσκι τις Μπολόνια και Μόντσα: «Οι δύο ομάδες που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις και είναι ομάδες με φιλοδοξίες, η Μπολόνια και η Μόντσα. Η Μπολόνια αγωνίζεται για την έξοδο στο Europa League ή στο Europa Conference League. Έχουν μόνο έναν επιθετικό, τον Τζόσουα Ζίρκζι, ο οποίος δεν είναι κλασικός φορ. Ωστόσο, ο Σφιντέρσκι έχει αυτό το ένστικτο του επιθετικού», ανέφερε αρχικά ο Ντουμανόφσκι και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η δεύτερη επιλογή είναι η Mόντσα. Υπάρχει μόνο ο Λορέντζο Κολόμπο ως δανεικός από τη Μίλαν. Επομένως, θα υπήρχε προοπτική να είναι αλλαγή για μισό χρόνο. Επίσης, είναι ένα ωραίο μέρος, κοντά στο Μιλάνο και αναμφίβολα είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες και που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Σε αυτούς τους δύο συλλόγους, ο Σφιντέρσκι θα είχε μια κανονική ευκαιρία να παίξει και δεν θα είχαν πρόβλημα να ξοδέψουν ένα ποσό κοντά στα 7.000.000 ευρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Οκ" Ιβάν σε Γιώργο Σαββίδη για 2+2 μεταγραφές - Γκολκίπερ και top όνομα - Ο πρώτος που φεύγει από ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags