Facebook Pixel Πέτρος Μάνταλος: Έτσι περνάει η ΑΕΚ κόντρα σε Άγιαξ σύμφωνα με Μάνταλο - "Να βγάλουμε ό,τι καλύτερο έχουμε δείξει τον τελευταίο 1,5 χρόνο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 01:00:00

Έτσι περνάει η ΑΕΚ κόντρα σε Άγιαξ σύμφωνα με Μάνταλο - "Να βγάλουμε ό,τι καλύτερο έχουμε δείξει τον τελευταίο 1,5 χρόνο"

Sportdog Team
Έτσι περνάει η ΑΕΚ κόντρα σε Άγιαξ σύμφωνα με Μάνταλο - "Να βγάλουμε ό,τι καλύτερο έχουμε δείξει τον τελευταίο 1,5 χρόνο"

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον Αίαντα έκανε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι νταμπλούχοι ώστε να πάρουν την πρόκριση.

Πέτρος Μάνταλος: Η ΑΕΚ δίνει... τελικό για το ευρωπαϊκό της αύριο κόντρα στον Άγιαξ και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι νταμπλούχοι ώστε να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ.

Για την εμπειρία που είχε από εδώ από το προηγούμενο ματς και αν το έχει μεταφέρει στους συμπαίκτες του: «Πάμε αρκετά χρόνια πίσω στο 2018. Δεν μιλήσαμε γι αυτό το παιχνίδι. Κάθε παίκτης ξέρει τι θα αντιμετωπίσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Είναι μια διαφορετική ομάδα και δεν έχουμε μιλήσει για κάτι τέτοιο».

Για το αν το γεγονός ότι η ΑΕΚ πάει για δύο αποτελέσματα μπορεί να είναι κάτι που να μην βοηθά: «Μπορείς να το πάρεις και σαν θετικό το ότι παίζεις για δύο αποτελέσματα, αλλά μπορεί να είναι και παγίδα στο μυαλό σου. Εύχουμε προετοιμαστεί χωρίς να έχουμε αυτό στο κεφάλι μας. Θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε αυτό που θέλουμε για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ΑΕΚ σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι: «Για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα με τέτοιο αντίπαλο θα πρέπει να βγάλουμε ό,τι καλό έχουμε δείξει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με τον κ. Αλμέιδα. Επιθετικότητα, αποφασιστικότητα, δυναμικότητα, να είμαστε καλοί με ή χωρίς την μπάλα. Είμαστε έτοιμοι, και όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε στην ΅Ευρώπη. Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη», είπε ο Πέτρος Μάνταλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντεπίθεση Ολυμπιακού: "Αλλάξτε την παράλογη απόφαση - Οι οπαδοί του ΠΑΟ γιατί θα βρίσκονται στο γήπεδο;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags