Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στις επάλξεις οι ΠΑΟΚτσήδες - Ανακοίνωση οπαδών
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 11:31:00

Στις επάλξεις οι ΠΑΟΚτσήδες: "Τελειώνει εδώ το παραμύθι με τις διαιτησίες - Εντός 4 γραμμών το πρωτάθλημα"

Sportdog Team

Ανακοίνωση με αποδέκτες... άπαντες, από τους οργανωμένους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά, πως το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέσα στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων.

Το δικό τους μήνυμα αναφορικά με το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την στήριξη προς τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έστειλαν οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα θα παιχτεί στον αγωνιστικό χώρο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

"Μετά και την κυριακάτικη παντελονάτη νίκη της ομάδας μας κόντρα σε όλους και σε όλα που μας κράτησε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος εφιστούμε την προσοχή στους πάντες πως αυτό το παραμύθι με τις διαιτησίες τελειώνει εδώ. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί εντός των 4 γραμμών και όχι στις επινοήσεις των var ή σε δικαστικές αίθουσες(αγαπημένη τακτική κάποιων).

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει για αυτό λοιπόν καλούμε σύσσωμο όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. την Κυριακή 11/2 για μια μηχανοκίνητη πορεία που δε θα έχει προηγούμενο. Είναι το τελευταίο ματς που η ομάδα δε θα μας έχει δίπλα της στις κερκίδες για αυτό και το πρώτο γκολ το βάζουμε εμείς στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 17.15.

Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος ο Π.Α.Ο.Κ.".

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό που δεν έχει γράψει κανείς για Λουτσέσκου-ΠΑΟΚ - Αύξηση αποδοχών για να πέσουν υπογραφές - 2+ εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags