Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση "Κέτσε": "Τρομερό IQ ο Λιούμπισιτς, ταχύτητα στις εκτελέσεις - Τι ισχύει με Αραούχο και ΑΕΚ Β"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-29 11:38:00

Ανάλυση "Κέτσε": "Τρομερό IQ ο Λιούμπισιτς, ταχύτητα στις εκτελέσεις - Τι ισχύει με Αραούχο και ΑΕΚ Β"

Sportdog Team
Ανάλυση "Κέτσε": "Τρομερό IQ ο Λιούμπισιτς, ταχύτητα στις εκτελέσεις - Τι ισχύει με Αραούχο και ΑΕΚ Β"

Τι ανέφερε για τη νίκη με ανατροπή επί του ΠΑΣ, πώς σχολίασε τον ρόλο του Λιούμπισιτς και τι είπε για τον Αραούχο.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ στον απόηχο της νίκης με ανατροπή επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Kωστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ ανέλυσε πώς έφτασε η Ένωση να χάνει στο ημίχρονο της χθεσινής (28/02) αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «κάποια στιγμή, μετά το 20ό λεπτό, κάποιοι παίκτες άρχισαν να βιάζονται στις αποφάσεις και τις εκτελέσεις τους, με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να βγει τρεις φορές μπροστά. Μέχρι τότε δεν πρέπει να είχε αλλάξει δεύτερη πάσα. Το πρώτο του γκολ έρχεται από μία πολύ μεγάλη αδράνεια, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας ανήκει στον Σιντιμπέ. Δέχεται, λοιπόν, αυτό το γκολ η ΑΕΚ και μετά θυμίζει το περσινό ματς με τον Ολυμπιακό. Πάλι βιασύνη και έρχεται ο Τζίμας και πετυχαίνει το 2-1. Ευτυχώς, όμως, δεν έπαθε η ΑΕΚ ό,τι με Πανσερραϊκό, που ήταν το τελευταίο της παιχνίδι, όπου έχανε στο ημίχρονο».

Και πρόσθεσε για το β' ημίχρονο: «Η πρώτη αλλαγή του Αλμέιδα γίνεται στην ανάπαυλα, με τον Πόνσε αντί του Γκαρσία, ο οποίος χθες έκανε το χειρότερό του ματς. Ωστόσο, με τις αλλαγές των Μάνταλου-Λιούμπισιτς-Γιόνσον έφυγε, τελικά, η νευρικότητα. Βοήθησαν πάρα πολύ οι τρεις τους, ώστε να φτάσει η ΑΕΚ στην ανατροπή». Για τον Κροάτη, μάλιστα, πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ήταν κομβικός ο ρόλος του στην ανατροπή. Έχει τρομερό IQ και τρομερό timing στις εκτελέσεις του».

 

Συνεχίζοντας, στάθηκε στις στημένες φάσεις: «Έχει κάνει τρομερή δουλειά στα στημένα η ΑΕΚ. Έχει πετύχει 17 γκολ από στημένα και έχουμε ακόμη 11 αγώνες. Το έχει εξελίξει πάρα πολύ σε σχέση με πέρυσι».

Τέλος, για τον Αραούχο, ο οποίος έχει ζητήσει να παίξει με την ΑΕΚ Β και αυτό θα γίνει σήμερα (29/02, 15:00), στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, ο ρεπόρτερ υπογράμμισε ότι ο ίδιος ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου το είπε, τονίζοντας ότι είναι επιθυμία του Αργεντινού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βρει ρυθμό. «Δεν φαίνεται να συμφωνεί και πάρα πολύ ο Αλμέιδα, αλλά του έκανε τη χάρη», σχολίασε ο Κετσετζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νο1 Τριποκάρυδος ο Λιούμπισιτς, μόνο ο Μάνταλος φάουλ "καλής θέλησης" - Εκτός τόπου και χρόνου ο Σιντιμπέ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags