Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή αυτοκτονία για τον ΠΑΣ Γιάννινα - Μπαίνει τελευταίος στα πλέι άουτ (ΒΙΝΤΕΟ Highlights)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-03 21:45:00

Τρομερή αυτοκτονία για τον ΠΑΣ Γιάννινα - Μπαίνει τελευταίος στα πλέι άουτ (ΒΙΝΤΕΟ Highlights)

Sportdog Team

Παρότι ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησής του με τον Ατρόμητο, παίζοντας και με παίκτη περισσότερο από το 73’, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πήρε τη νίκη...

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League. Ο Ριένστρα άνοιξε το σκορ στο 37', με τον Αντζιέλσκι να ισοφαρίζει το 58'.

Στην βαθμολοηία, ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στην τελευταία θέση με 18 πόντους, με τον Ατρόμητο να βρίσκεται στην 8η θέση με 28 πόντους.

Το ματς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και απειλούσε συχνά την εστία του Ατρομήτου. Ωστόσο, χρειάστηκε ένα κλέψιμο και αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων για να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Στο 37ο λεπτό, οι Περιστεριώτες έχασαν την μπάλα από τον Κόντε, ο οποίος πήρε μέτρα, μοίρασε στον Ριένστρα στα αριστερά της περιοχής και εκείνος σούταρε για το 1-0.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 58ο λεπτό του παιχνιδιού. Οι Περιστεριώτες έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον Τζοβάρα με το κεφάλι να τροφοδοτεί τον Αντζιέλσκι, ο οποίος έτρεξε, πέρασε τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags