Facebook Pixel Αποθέωση για παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για ξένο παίκτη της ομάδας
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-05 17:01:00

Αποθέωση για παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για ξένο παίκτη της ομάδας: "Έξυπνος, δεν πουλάει ποτέ την μπάλα"

Sportdog Team
Αποθέωση για παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για ξένο παίκτη της ομάδας: "Έξυπνος, δεν πουλάει ποτέ την μπάλα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου... υποκλίθηκε σε παίκτη της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου για την παρουσία του φέτος.

Χρήστος Τερζανίδης: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όπου αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας φέτος, αποθεώνοντας παράλληλα τον Μεϊτέ για την παρουσία του μέχρι στιγμής.

Είναι ένας καλός παίκτης, έμπειρος, σταθερός στην απόδοσή του. Χρήσιμος για την ομάδα. Βέβαια ο προπονητής γνωρίζει περισσότερα. Εμείς δεν ξέρουμε λεπτομέρειες. Σε γενικές γραμμές είναι ένας καλός έμπειρος παίκτης. Δεν αποδίδει την μία Κυριακή στο 8 και την άλλη Κυριακή στο 2.

Όλοι έχουν αδυναμίες. Είναι λίγο αργός. Όμως εκμεταλλεύεται αυτό που έχει ο κάθε παίκτης. Είναι έξυπνος παίκτης. Δεν πουλάει εύκολα την μπάλα. Δεν πέφτει με το παραμικρό. Είναι δυνατός, όταν αντιμετωπίζει τον αντίπαλο".

- Ο Μεϊτέ κλείνει τα 30 χρόνια τώρα τον Μάρτιο, δεν έχει τραυματισμό στην καριέρα του, πρέπει να πληρώσει ο ΠΑΟΚ την ρήτρα για να αποκτήσει τα δικαιώματά του;

“Αν έβγαιναν από την τσέπη μου τα χρήματα, θα το σκεφτόμουν διαφορετικά. Αυτό είναι θέμα ταμείου της εταιρείας, δηλαδή του ΠΑΟΚ, είναι ξεκάθαρα θέμα προέδρου. Ο μεγαλομέτοχος θα κρίνει και με την συνεργασία της τεχνικής ηγεσίας για την παραμονή του”, είπε ο Χρήστος Τερζανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα πρόταση για Ταβάρες - Λάρκιν για ΠΑΟ μόνο αν φύγει ο Ναν - "Απαγορευτικό" από Αγγελόπουλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags