Facebook Pixel Τρίβει τα... χέρια του ο Μάντζιος! Διπλή επιστροφή ενόψει Λαμίας
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-29 15:17:00

Τρίβει τα... χέρια του ο Μάντζιος! Διπλή επιστροφή ενόψει Λαμίας

Sportdog Team
Τρίβει τα... χέρια του ο Μάντζιος! Διπλή επιστροφή ενόψει Λαμίας

Οι Κίτρινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης των play off με τον Έλληνα τεχνικό να έχει κάθε λόγο να χαμογελάει με τις εξελίξεις από το μέτωπο των τραυματιών.

Άρης: Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου τέθηκαν οι Γιάννης Φετφατζίδης και Λίντσεϊ Ρόουζ ενόψει Λαμίας, με τον πρώτο να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τον δέυτερο να ολοκληρώνει με επιτυχία τις διεθνείς του υποχρεώσεις.

"Με νέο πρόσωπο τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Μαυρίκιου και τον Γιάννη Φετφατζίδη να συμμετέχει στο πρόγραμμα (ταλαιπωρήθηκε από ίωση) ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και στατικές φάσεις.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία (31/03, 20:30)", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σλούκας απαντάει σε Γιαννακόπουλο για την... προφητεία του και κάνει πρόβλεψη για F4 και Ολυμπιακό! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags