Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εκπλήξεις στην 11αδα Τερίμ - Αμφίβολος ο Μπακασέτας
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-29 13:31:00

Εκπλήξεις στην 11αδα από Τερίμ - Αμφίβολος ο Μπακασέτας, "ερωτηματικό" ο Χουάνκαρ - "Κλείδωσαν" οι στόπερ

Sportdog Team
Εκπλήξεις στην 11αδα από Τερίμ - Αμφίβολος ο Μπακασέτας, "ερωτηματικό" ο Χουάνκαρ - "Κλείδωσαν" οι στόπερ

Η... ντροπή του τελικού, τα προβλήματα στον Βόλο και τα πλάνα του Τούρκου προπονητή για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Για φαρσοκωμωδία, η οποία ωστόσο φαίνεται πως «βολεύει» την ΕΠΟ και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, αναφορικά με την διαφαινόμενη διεξαγωγή ενός ακόμα τελικού Κυπέλλου με άδειες κερκίδες.

«Έχουμε ξαναπεί ότι η προκήρυξη θα έπρεπε να λέει τελικός στο ΟΑΚΑ, είναι το μεγαλύτερο και ασφαλέστερο γήπεδο και σε όποιον αρέσει. Πέρασαν δύο μήνες από όταν άλλαξε ο νόμος, θα έπρεπε η ΕΠΟ να καθίσει και να κάνει κούκλα το Πανθεσσαλικό, αλλά δεν το έκανε. Επειδή αρέσει σε όλους αυτή η φαρσοκωμωδία, να γίνεται ο τελικός χωρίς κόσμο. Τους φιλάθλους τους ρωτάει κανείς; Όχι. Τους παίκτες τους ρωτάει κανείς; Όχι. Ούτε στο Ζαϊρ ή στην Γκάμπια δεν γίνεται κάτι ανάλογο. Δεν βλέπω πως θα προλάβει η ΕΠΟ να φτιάξει το γήπεδο. Μακάρι να βγω ψεύτης. Το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με το τουρνικέ, που υπάρχει στο ΟΑΚΑ, ενώ ούτε οι κάμερες είναι μεγάλο πρόβλημα. Ο Άρης δεν θέλει ΟΑΚΑ, δεν το καταλαβαίνω, αλλά έχει το δικαίωμα. Σε πιάνει απελπισία, το 2024 δεν μπορούμε να βρούμε γήπεδο να κάνουμε έναν κανονικό τελικό. Είναι ντροπή για όλους μας. Τα τελευταία 10-15 χρόνια, είτε για την Εθνική, είτε για το Κύπελλο, είτε για την διαιτησία, η ΕΠΟ διαχρονικά δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο που σημαίνει το γράμμα Π», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι το «τριφύλλι» έχει μπροστά του δύο σερί εντός έδρας ματς… do or die, που είτε τα παίρνει και είναι πρώτο, είτε δεν τα παίρνει και μένει αρκετά πίσω στο κυνήγι του τίτλου, ενώ εξήγησε ποιος βαθμολογικός συνδυασμός θα το βόλευε, σε διαφορετική περίπτωση.

Στα αγωνιστικά, ο Αθανασίου ανέφερε ότι για την 11άδα του Παναθηναϊκού ο Χουάνκαρ έχει προβάδισμα έναντι του Μλαντένοβιτς όπως και ο Μπακασέτας για το 10, εκτός και αν κριθεί σκόπιμο να ξεκουραστεί οπότε πάει ο Μπερνάρ στη θέση του, με τον Τζούριτσιτς να είναι μια ακόμα εναλλακτική.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags