Facebook Pixel Κώστας Κατσουράνης: "Τυχερός ο Παναθηναϊκός, καλύτερος ο Άρης"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 17:31:00

Ξεκάθαρος ο Κατσουράνης! "Τυχερός ο Παναθηναϊκός, ήταν καλύτερος ο Άρης"

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Κατσουράνης! "Τυχερός ο Παναθηναϊκός, ήταν καλύτερος ο Άρης"

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ομάδα του Τερίμ στάθηκε τυχερή στον αγώνα με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη και ο Κώστας Κατσουράνης στάθηκε στην τύχη των Πράσινων στο συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Ο Άρης ήταν καλός. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε καλή εμφάνιση λόγω και του Άρη. Έλειπε ο Κώτσιρας, ο Ιωαννίδης δεν μπορεί να τους περάσει όλους και να βάλει γκολ. Ο Αράο είναι ένας καλός χαφ και δίνει πράγματα. Ο Γεντβάι ήταν σε καλή βραδιά. Ο Άρης ήταν διαβασμένος και έδειξε ότι θα είναι ανταγωνιστικός στον τελικό του Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό "αρπάχτηκαν" Αλμέιδα και Λουτσέσκου - Το... φοβήθηκε η ΑΕΚ - Έξαλλος ο Ιωαννίδης με Μάντζιο (Vid)

Βέβαια, το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Μπορεί να παίξεις και να χάνεις από την αρχή 2-0. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Η ΑΕΚ έχασε βαθμούς από τον Άρη. Βελτιώνεται ο Άρης, είχε καλό πλάνο. Ο Μάντζιος έχει μαζέψει την ομάδα όσο μπορεί. Του ανήκει το πρώτο ημίχρονο του Άρη.  Ο Παναθηναϊκός άφησε πάρα πολλά κενά στο β’ ημίχρονο και θα μπορούσε να το πληρώσει. Εμένα μου άρεσε. Ρίσκαρε πάλι ο Τερίμ, εγώ δεν θα μιλούσα για το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός σήμερα για μένα. Στη φάση του Γεντβάι 9/10 φορές η μπάλα βρίσκει στον τερματοφύλακα. 

Μέχρι να βάλει το πρώτο γκολ ο Άρης πάλι ήταν καλύτερος και ήρθε το λάθος του Μπράμπετς. Είναι έμπειρος, παίζει Εθνική Τσεχίας και ο μεγάλος κάνει λάθη. Δεν παίζουν ρόλο αυτά. Αν ο Οντουμπάτζο ήταν σε καλή μέρα, θα το κέρδιζε το παιχνίδι ο Άρης. Τις πιο πολλές ευκαιρίες τις έκανε ο Άρης, ο Παναθηναϊκός ήταν κουρασμένος και είχε την πίεση του αποτελέσματος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags