Facebook Pixel O Kαζαμίας του 2014!
| 2014-01-02 13:20:00

O Kαζαμίας του 2014!

O Kαζαμίας του 2014!

Έφτασε πάλι εκείνη η στιγμή του χρόνου… Ο καζαμίας έχει πρώτος τα γεγονότα που θα σημαδέψουν την αθλητική ζωή του τόπου την ερχόμενη χρονιά.

1. Σοκ! Στην Ελλάδα, όπως και στην παγκόσμια κοινή γνώμη που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις δραματικές εξελίξεις. Η παράδοση των δώρων κι ενώ είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί μέχρι την εντεκάτη πρωινή της 1ης Ιανουαρίου διεκόπη ξαφνικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα κι ενώ ο Άη Βασίλης ήταν πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο! Εκατομμύρια παιδιά έμειναν χωρίς δώρα. Ο συμπαθής υπερήλικας κρατείται στη ΓΑΔΑ, αφού όπως μεταδίδουν τα κανάλια συνελήφθη από την τροχαία να έχει βάλει πλαστές πινακίδες στο έλκηθρο. Τις κανονικές τις είχε παραδώσει πέρυσι στην εφορία. Δεν είχε να πληρώσει τα τέλη, δεν είχε λεφτά να βάλει υγραέριο και το πετρέλαιο μπούκωνε τους ταράνδους! 

Ο Άη Βασίλης κρατείται και για το γεγονός ότι το όχημά του ήταν ανασφάλιστο. Στην κατοχή του βρέθηκαν ασφάλεια ζωής, ασφάλεια πυρός, ασφάλεια anytime και ασφάλεια ΙΚΑ, αλλά αυτή δεν μετράει γιατί ο Άδωνις θα τα αλλάξει όλα! Το γεγονός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Ρούντολφ το ελαφάκι, αλλά του έστησαν παγίδα και τον έπιασαν σε βίντεο να λαμβάνει το ποσό των 25.000 ευρώ ως δωροδοκία για να συνεχίσει χωρίς τον Άη Βασίλη να μοιράζει τα δώρα! Ο Ρούντολφ αφέθηκε ελεύθερος όταν ισχυρίστηκε ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν δοσοληψία, αλλά ήθελε να κάνει πλαστική στη μύτη του για να σταματήσει να είναι κόκκινη! Ο Άη Βασίλης τιμωρήθηκε με 365 ημέρες φυλακή με αναστολή και εξαγόρασε τις 364 για να βγει πάλι του χρόνου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και να μοιράσει τα δώρα. Τα φετινά κατασχέθηκαν και θα μοιραστούν στο δημόσιο ως δώρο Πάσχα! Αχάριστοι!

2. Η Super League καθηλώνει. Ο Ολυμπιακός παραμένει πρωταγωνιστής εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και στο φινάλε της σεζόν κατακτά – όπως φαντάζεστε το έχει προβλέψει ο Πητ Παπαδάκος – το πρωτάθλημα αήττητος. Παράλληλα, έχει την καλύτερη επίθεση της Ευρώπης, την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη μεσαία γραμμή και το καλύτερο ημικύκλιο στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Έχει και τα πιο αναπαυτικά καθίσματα, όμως δέχεται πόλεμο από τον Ζοσέ Μουρίνιο και κατακτά τον συγκεκριμένο τίτλο η Τσέλσι, γιατί δεν της είχε μείνει και κανένας άλλος. 

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags