03/03/18 - 12:47

Ετοιμάζει νέο μοντέλο με ονομασία XC50 η Volvo

Το coupe πρωτότυπο της Volvo, δείχνει να είναι ιδανική βάση για την εξέλιξη ενός SUV που θα βασίζεται στα ίδια μηχανικά μέρη.

Sportdog Team
Ετοιμάζει νέο μοντέλο με ονομασία XC50 η Volvo
1.024views 0shares

Όχι νωρίτερα από το 2020, η συγκεκριμένη έκδοση θα προωθηθεί στην παραγωγή με πολύ ενδιαφέρονται στοιχεία αναφορικά με τους κινητήρες που θα την εφοδιάζουν, μια και θεωρείται βέβαιο πως θα δούμε και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, σύμφωνα με το newsauto.gr.

Είναι δεδομένη η απόφαση της Volvo να λανσάρει όλα της τα μοντέλα και ως υβριδικά- ηλεκτρικά, έως το 2019. Ένα χρόνο μετά, αναμένεται να παρουσιαστεί και η πιο sport SUV πρόταση της εταιρείας, που θα βασίζεται στο coupe πρωτότυπο, με πιθανότερο όνομα το XC50.

Προφανώς και στη γκάμα της Volvo θα τοποθετείται κάτω από τα XC90 και XC60, με τα οποία θα συνθέτει ολόκληρη γκάμα SUV, προσφέροντας έτσι πολλαπλές επιλογές στους υποψήφιους αγοραστές. Αυτή η τάση καταδεικνύει και τη διάθεση των εταιρειών να «στρίψουν» -σχεδόν εξ ολοκλήρου- προς την κατεύθυνση των crossover/SUV μια και η κατηγορία αυτή των αυτοκινήτων, δεν είναι πλέον μόδα αλλά συνειδητή επιλογή για τους περισσότερους καταναλωτές.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ