Facebook Pixel "Κάναμε το πρώτο βήμα και προχωράμε"
Μπάσκετ
| 2014-01-03 00:58:00

"Κάναμε το πρώτο βήμα και προχωράμε"

"Κάναμε το πρώτο βήμα και προχωράμε"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, σημειώνιοντας πως απλά έγινε το πρώτο βήμα στο Top16, ενώ σχολίασε πως το σημαντικότερο είναι να είναι όλοι υγιείς. 

«Ήταν πρεμιέρα για το Top 16. Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και με διάθεση μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε αυτοσυγκέντρωση και ενέργεια. Πήραμε πολλές κατοχές. Στο τρίτο δεκάλεπτο ξεκαθάρισε το ματς. Δεν δεχτήκαμε αιφνιδιασμούς, ελέγξαμε τον ρυθμό. Έκανε η Αρμάνι πράγματα που δεν της αρέσουν. Κάναμε το πρώτο βήμα και προχωράμε».

Για τη διάρκεια που δείχνει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια και που μπορεί ναν φτάσει η ομάδα: «Δεν θέλω να λέμε τα ίδια πράγματα. Κάναμε προπονήσεις ξεκουραστήκαμε και τρανό παράδειγμα ο Διαμαντίδης με την ενέργεια που έβγαλε. Θέλουμε να είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό είναι το σημαντικό και ίσως το σημαντικότερο. Σήμερα κάναμε πολλά λάθη και θα πρέπει να τα μειώσουμε. Ο Ρόκο έπαιξε έξω και είναι με μία προπόνηση. Μετά το 25’, το 30’ ήρθε στο μυαλό τους το παλιό παιχνίδι. Ποντάραμε περισσότερο στην εμπειρία του Ρόκο παρά στα νιάτα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags