10/04/11 - 15:25

"Δεν κρυβόμαστε πια με τον Γιώργο"

Την σχέση της με τον Γιώργο Μπρόγρη παραδέχτηκε δημόσια η Έλλη Κοκκίνου.

"Δεν κρυβόμαστε πια με τον Γιώργο"
58.080views 0shares

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Life & Style» και τόνισε πως: «Ο καθένας στο σπίτι του. Εγώ αυτό λέω. Δεν σχολιάζω τι κάνουν οι άλλοι στα σπίτια τους. Από τη στιγμή που δεν προσβάλλω το παιδί μου, και τους υπόλοιπους, δεν με απασχολεί». Παραδέχτηκε ακόμα ότι: «το 2011 μου μπήκε καλά. Πολύ ευοίωνα και τυχερά».

Αναφερόμενη στις φωτογραφίες με τον Γιώργο Μπόγρη που είδαν το φως της δημοσιότητας, είπε: «Κυκλοφόρησαν γιατί σταματήσαμε να κρυβόμαστε, Στην αρχή ήμασταν πάρα πολύ προσεχτικοί. Κάποια στιγμή σταμάτησα να φυλάγομαι και να κρύβομαι».

Γιατί όμως τόσο καιρό δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει; «Δεν χρειάζεται να επιβεβαιώνω ούτε να διαψεύδω, γιατί οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Να βγω να πω τι;».

H Έλλη είναι πλέον αποφασισμένη να ζήσει τη νέα της ζωή όπως εκείνη θέλει: «Η ζωή είναι μικρή και αν ζω με τα πρέπει των άλλων, δεν θα ζήσω τη δική μου ζωή αλλά των άλλων. Κάποιος τρίτος δεν μπορεί να μου καθορίσει τη δική μου ζωή και τη δική μου προσωπική ευτυχία».

Πώς αντιδρά όμως ο σύντροφός της στη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους; «Ο Γιώργος είναι ψύχραιμος με την δημοσιότητα. Τον είχα προειδοποιήσει για το τι πρόκειται να γίνει». Αποκάλυψε μάλιστα πως το περιβάλλον της προσπάθησε να βάλει «φρένο» σε αυτή της σχέση: «Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Εγώ κάνω του κεφαλιού μου, έτσι κι αλλιώς».

Γυρίζοντας πίσω το χρόνο, στις κακές στιγμές του διαζυγίου της με τον εν διαστάσει σύζυγο της, χαρακτηρίζει την όλη διαδικασία «σφαλιάρα», ενώ παραδέχεται ότι «υπάρχουν στιγμές εντάσεων με τον εν διαστάσει σύζυγο μου, αλλά είμαι και νιώθω πολύ καλά».

Πηγή: gossip-tv.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ