Facebook Pixel Σώπα ρε! Τρομερά παράπονα για Χριστοδούλου! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2016-05-14 21:30:00

Σώπα ρε! Τρομερά παράπονα για Χριστοδούλου! (ΦΩΤΟ)

Σώπα ρε! Τρομερά παράπονα για Χριστοδούλου! (ΦΩΤΟ)

Ποιοί εξέφρασαν τα παράπονά τους για την χθεσινή διαιτησία του Χρήστου Χριστοδούλου στον ημιτελικό της Φενέρ με την Λαμποράλ;

Απίστευτα παράπονα από τα σφυρίγματα του Έλληνα διαιτητή στον δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την Λαμποράλ, έχουν οι Βάσκοι.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα  kirolexpres.com που εδρεύει στη Βιτόρια δημοσίευσε άρθρο με τίτλο, "γιατί ο Χριστοδούλου μισεί την Μπασκόνια";

Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως: "Υπόπτως, οι αποφάσεις του ευνόησαν τους Τούρκους. Μια τεχνική ποινή που δεν σφύριξε στον Ομπράντοβιτς, ενώ δεν συμβουλεύτηκε το instant replay σε καλάθι εκτός χρόνου που πέτυχε ο Ούντο! Μικρές λεπτομέρεις που απέδειξαν τις προθέσεις του Έλληνα διαιιτητή".

Αναφέρεται επίσης ένα παλαιότερο περιστατικό: "Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτός ο άνθρωπος περιορίζει τις πιθανότητες της Λαμποράλ Κούτσα για τη νίκη! Το όνομά του ξυπνάει κακές αναμνήσεις στους Βάσκους. Στο Game 4 των playoffs της σεζόν 2012-13, ήταν ο πρώτος διαιτητής στο παιχνίδι που ευνόησε την ΤΣΣΚΑ στη Fernando Buesa Arena κι έτσι δεν χρειάστηκε πέμπτος προημιτελικός. Μια ιστορία που πονάει την Μπασκόνια. Το ίδιο συνέβη στο Βερολίνο επίσης...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags