Facebook Pixel Στο Top-10 της Ευρωλίγκας Σπανούλης και Πρίντεζης!
Μπάσκετ
| 2017-10-11 23:14:00

Σπουδαία διάκριση για Σπανούλη και Πρίντεζη!

Sportdog Team
Σπουδαία διάκριση για Σπανούλη και Πρίντεζη!

Οι Ευρωπαίοι παραδέχονται την αξία των δυο Ελλήνων παικτών και τους αποθεώνουν!

Με αφορμή την έναρξη της φετινής Ευρωλίγκας, η έγκυρη μπασκετική ιστοσελίδα «sportando.com» διενήργησε μεγάλη έρευνα, στην οποία ο κόσμος καλούταν να αναδείξει τους δέκα κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης και τα αποτελέσματα είχαν έντονο ελληνικό και δη ερυθρόλευκο χρώμα!

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε ο 2ος καλύτερος παίκτης της Ευρωλίγκας, πίσω μόνο από τον Νάντο Ντε Κολό, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης κατέλαβε την 8η θέση!

Στο σχετικό αφιέρωμα της ιστοσελίδας, αναφέρονται τα εξής για τον «Kill Bill»: «Παραμένει ένας από τους κορυφαίους σκόρερ της Λίγκας, δίχως αμφιβολία είναι ο πιο... clutch παίκτης στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Είναι πάντα σε θέση να ανεβάσει το παιχνίδι του, κατά τη διάρκεια των play off αλλά και του Final Four».

Αντίστοιχα, το κείμενο  για τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού έχει ως εξής: «Είναι μάστερ στο παιχνίδι στο low post, έχει πολλές κινήσεις, τελειώματα με τα δύο χέρια και μια πολύ καλή αντίληψη του χώρου. Είναι ακόμα ο καλύτερος power forward στη Λίγκα».

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Νάντο Ντε Κολό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ την 10άδα συμπληρώνουν οι: Ουαναμέικερ (3ος, Φενέρμπαχτσε), Ροντρίγκες (4ος, ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σβεντ (5ος, Χίμκι), Ντόντσιτς (6ος, Ρεάλ Μαδρίτης), Βέσελι (7ος, Φενέρμπαχτσε), Χάινς (9ος, ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Χάνγκα (10ος, Μπαρτσελόνα).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags