Facebook Pixel Άνω-κάτω ο Ολυμπιακός με Σπανούλη - Sportdog.gr
Μπάσκετ
| 2017-12-15 08:55:00

Άνω-κάτω ο Ολυμπιακός με Σπανούλη - Γι’ αυτό πάει από ήττα σε ήττα - «Κόλαση» η συνέχεια...

Sportdog Team
Άνω-κάτω ο Ολυμπιακός με Σπανούλη - Γι’ αυτό πάει από ήττα σε ήττα - «Κόλαση» η συνέχεια...

Θα κάνει νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια-φωτιά; 

Ο Ολυμπιακός γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και λίγο ήθελε οι ήττες να είναι τρεις. Γλύτωσε, όμως, στην παράταση κόντρα στη Ρεάλ, όχι, όμως, και με την ΑΕΚ και την Μπάμπεργκ.

Χθες έχασε δικό του παιχνίδι από τους Γερμανούς, αφού από το 34' μέχρι το τέλος σημείωσε μόλις 3 πόντους. Το τρίποντο, δηλαδή, με το οποίο ο Στρέλνιεκς έκανε το 67-65.

Για 34 λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν το αφεντικό του παιχνιδιού. Δεν έπαιζε εντυπωσιακά, αλλά είχε τον έλεγχο, ξεκινώντας από την άμυνά του. Οταν, όμως, οι Γερμανοί άρχισαν να παίζουν με αλλαγές, τα πράγματα άλλαξαν.

Οι Πειραιώτες έχασαν το μυαλό τους, μαζί και το ματς. Έτσι, έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη πιο πολύ στο πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Σπανούλης ήταν αρκετά καλός, όχι, όμως, στην τελική ευθεία του παιχνιδιού, εκεί, όπου όπως με την ΑΕΚ, είχε λάθος αποφάσεις. 

«Μας έχει μπερδέψει ο Σπανούλης και γι' αυτό χάσαμε τόσο από την ΑΕΚ, όσο και από την Μπάμπεργκ», είναι αυτό που λένε πλέον πολλοί Ολυμπιακοί.

Δεν είναι ψέματα αυτό, αλλά δεν είναι ο μοναδικός λόγος των τελευταίων ηττών. Ο Ολυμπιακός, πάντως, έχει πρόγραμμα-φωτιά μπροστά του και μπορεί να μην κάνει νίκη στα τρία επόμενα ματς με ΤΣΣΚΑ εντός και Ζαλγκίρις, Εφές εκτός. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags