Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Καλαφατάκη: «Για αυτό έχασε ο Παναθηναϊκός»!
| 2018-06-04 14:51:00

Αποκάλυψη Καλαφατάκη: «Για αυτό έχασε ο Παναθηναϊκός»!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Καλαφατάκη: «Για αυτό έχασε ο Παναθηναϊκός»!

Ο πεπειραμένος τεχνικός πήρε θέση!

Αναλυτικά, ο Καλαφατάκης μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» για: 

-το πού οφείλεται η εικόνα του χθεσινού πρώτου τελικού: «Ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στο ταλέντο των παικτών του, που δεν ακολουθούν και τόσο το σύστημα. Αυτό το μπάσκετ είναι απρόβλεπτο και δεν ξέρεις αν θα σου φέρει αποτέλεσμα. Αν βρεθείς σε καλή μέρα μπορείς να τα καταφέρεις. Κάτι ανάλογο κάνει και η Ρεάλ. Το ισπανικό μπάσκετ είναι τέτοιο και ο Πασκουάλ αυτό ακολουθεί. Οι προπονητές δεν έχουν έλεγχο του παιχνιδιού. Εσείς οι δημοσιογράφοι επηρεασμένοι πολλές φορές από το αποτέλεσμα και την ιστορία ενός προπονητή νομίζετε πως είναι ο… σούπερ-ντούπερ. Γενικά στην Ελλάδα βιαζόμαστε να κρίνουμε. Για τον Σφαιρόπουλο λέγονταν τα χειρότερα μέχρι πρότινος. Ο Παναθηναϊκός δεν παρουσίασε κάτι καινούριο, ενώ ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει από την αρχή ως το τέλος το ίδιο μπάσκετ. Ζει και πεθαίνει με αυτό. Παίζει επιθετική άμυνα και στηρίζεται στον Σπανούλη και τον Πρίντεζη έχοντας συμπληρωματικού ρόλου ξένους, γι’ αυτό δεν είναι και πρωτοκλασάτοι». 

-την απόδοση του Καλάθη: «Ο Καλάθης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Τον έπαιξε under ο Ολυμπιακός για να του κλείσει το ντράιβ, ρίσκαρε το τρίποντο γνωρίζοντας πως δεν είναι σταθερά καλός στο μακρινό σουτ και του βγήκε». 

-το αν περίμενε το χθεσινό αποτέλεσμα: «Όλοι στο μυαλό τους είχαν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε κακή κατάσταση και ο Παναθηναϊκός σε πολύ καλή. Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως πνευματικά δεν ήταν έτοιμος. Μπορεί να μην παίξεις καλά, αλλά να ματώσεις και να κερδίσεις». 

-το ματς της Πέμπτης: «Ο Ολυμπιακός έχει τώρα την πίεση, γιατί πρέπει να κερδίσει. Όμως είναι συγκεκριμένη ομάδα, δεν μπορεί να κάνει σούπερ παιχνίδι, αλλά θα παίξει με ένα πλάνο βασιζόμενος σε κάποιους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός είναι απρόβλεπτος κι αυτό είναι αστάθμητος παράγοντας σε όλη τη σειρά. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες, με τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Όποιος πει ότι κάποιος έχει αβαντάζ κινδυνεύει να πέσει έξω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags