Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανες ατάκες Σάρας για Καλάθη - Τι είπε για τον Λεκαβίτσιους
Μπάσκετ
| 2018-10-25 12:40:00

Απίθανες ατάκες Σάρας για Καλάθη - Τι είπε για τον Λεκαβίτσιους

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες Σάρας για Καλάθη - Τι είπε για τον Λεκαβίτσιους

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει, αύριο, τη Ζαλγκίρις.

Οι Λιθουανοί αντιμετωπίζουν το «τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ (26/10, 21:00) για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague και ο προπονητής της σχολίασε το προσεχές παιχνίδι:

«Ο κορμός του Παναθηναϊκού, η φιλοσοφία και τα συστήματά του είναι παρόμοια με πέρσι. Έχει κάποιους ευέλικτους ψηλούς, αλλά και τους Παπαγιάννη και Βουγιούκα. Πολλά εξαρτώνται από τον Καλάθη. Ο περιορισμός του είναι ένα από τα ζητούμενα για μας. Πολλά εύκολα καλάθια έρχονται από τα δικά του χέρια. Δεν θα πρέπει να χάνουμε τον αντίπαλό μας όταν ο Καλάθης έχει την μπάλα, γιατί οι πάσες του περνούν δίπλα από τα αυτιά ή πάνω από το κεφάλι σου», τόνισε ο προπονητής της ομάδας του Κάουνας. 

Σχετικά με την τακτική του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο τρίποντο: «Δεν ξέρω πώς θα παίξουν. Συγκριτικά με την περσινή σεζόν έχουν χάσει τον Ρίβερς από πέρσι και δεν ξέρουμε αν θα παίξει ο Λοτζέσκι. Είναι δύο πολύ καλοί σουτέρ. Εμείς θα πρέπει να μένουμε μπροστά από τον προσωπικό μας αντίπαλο και να μην τον χάνουμε. Καλά τα πάνε από μακριά ο Καλάθης, ο Παππάς και ο Λάνγκφορντ, οπότε δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας πληγώσουν». 

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: «Παίζουν με αλλαγές στην άμυνα ανάμεσα σε αθλητικούς και σκληρούς παίκτες. Έχουν ευέλικτους και ελαφρείς ψηλούς. Η ομάδα τους έχει σχεδιαστεί για να παίζει άμυνα με αλλαγές και να το κάνει για 40 λεπτά». 

Για τον ρόλο του Λεκαβίτσιους: «Η ιδέα παραμένει ίδια. Αν τον προηγούμενο χρόνο έπαιξε με τον Βουγιούκα τώρα παίζει με τον Παπαγιάννη. Η ομάδα προσπαθεί να κάνει την διαφορά και είναι δύσκολο για αυτόν. Φέρνει πάντα μεγάλη ενέργεια, αυτός είναι ένας παράγοντας που πρέπει να ελέγξουμε.

Για την παρουσία του Λάνγκφορντ: «Ο Λάνγκφορντ είναι καλός σκόρερ, από τους κορυφαίους στην Ευρωλίγκα. Είναι δύσκολο να τον σταματήσεις στο ένας εναντίον ενός. Στα κρίσιμα παίρνει επιθέσεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags