Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Θορθάνο που θα συζητηθεί - Θα κάνει μεταγραφή σουτέρ ο ΠΑΟ;
| 2018-11-16 22:05:00

Ατάκα Θορθάνο που θα συζητηθεί - Θα κάνει μεταγραφή σουτέρ ο ΠΑΟ;

Sportdog Team
Ατάκα Θορθάνο που θα συζητηθεί - Θα κάνει μεταγραφή σουτέρ ο ΠΑΟ;

Τι είπε ο βοηθός του Πασκουάλ για την ήττα στην Πόλη και τη συνέχεια.

Ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ, Ίνιγο Θορθάνο, σχολίασε την ήττα από την Εφές και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται μεταγραφή σουτέρ.

«Ήταν απαίσια τα πρώτα δύο δεκάλεπτα. Δεν ξέρω γιατί κάναμε τόσα λάθη και γιατί παίξαμε έτσι. Ήταν χάλια. Μετά αλλάξαμε λίγο την εικόνα μας, μπήκαμε στο πνεύμα του ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αλλά η συνολική αίσθηση του παιχνιδιού δεν αλλάζει», ανέφερε αρχικά στη κάμερα της Nova ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ, προτού αναφερθεί στο ζήτημα των χαμηλών ποσοστών στο τρίποντο:

Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε από την άμυνα. Δεν έφταιξε το τρίποντο, αλλά η άμυνα. Δεν λειτούργησε ποτέ. Ο ρυθμός του αγώνα δεν μας επέτρεψε να σκοράρουμε από το τρίποντο. Χάσαμε πολλά λέι-απ. Ίσως έχουμε πρόβλημα, αλλά αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί σε αγώνες αυτού του επιπέδου».

Παράλληλα, ο Ίνιγο Θορθάνο πρόσθεσε: «Έχουμε την ομάδα που έχουμε και είμαστε χαρούμενοι με τους παίκτες μας. Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Δεν πιστεύω πως χρειαζόμαστε σουτέρ. Δεν είναι μόνο το σουτ το θέμα μας. Λέτε για την Ζαλγκίρις πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά το τρίποντο δεν είναι στα όπλα της. Είμαστε μία διαφορετική ομάδα φέτος, πρέπει να δουλέψουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags