Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Σφαιρόπουλος: Υπόκλιση του Έλληνα τεχνικού στον Πιτίνο και ευχές στον Παππά
Μπάσκετ
| 2019-01-23 18:23:00

Φοβερή «υπόκλιση» Σφαιρόπουλου σε Πιτίνο και μεγάλη ατάκα για παίκτη του Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Φοβερή «υπόκλιση» Σφαιρόπουλου σε Πιτίνο και μεγάλη ατάκα για παίκτη του Παναθηναϊκού

Σπουδαίες δηλώσεις από τον τεχνικό της Μακάμπι.

Παναθηναϊκός - Γιάννης Σφαιρόπουλος: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό την προσεχή Πέμπτη και ο προπονητής της, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν ξέχασε το Νίκο Παππά, στον οποίο ευχήθηκε καλή ανάρρωση για τον σοβαρό τραυματισμό του.

Παράλληλα, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο του Ρικ Πιτίνο, χαρακτηρίζοντάς τον θρυλικό προπονητή και δάσκαλο του μπάσκετ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Πρώτα θα ήθελα να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον Νίκο Παππά που τραυματίστηκε και να γυρίσει πιο δυνατός».

Όσο για το ματς της Πέμπτης; «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Όλα τα ματς είναι σημαντικά, αλλά αυτό ακόμη περισσότερο από το προηγούμενο. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο το ματ. Ο Παναθηναϊκός με την αλλαγή του προπονητή έχει αλλάξει πολύ το στυλ του, επιθετικά και αμυντικά. Έχουμε το πλάνο μας και πρέπει να το εφαρμόσουμε. Είναι σημαντικό που έχουμε ένα ακόμη sold out, γιατί έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας στην προσπάθεια που κάνουμε για πρόκριση στα προημιτελικά», ανέφερε.

Για τα αρνητικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού εκτός Ελλάδας είπε: «Ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα στα τελευταία ματς εκτός έδρας. Στα προηγούμενα παιχνίδια έχασε στο τέλος. Θα έρθει αποφασισμένος για τη νίκη και πρέπει να είμαστε έτοιμος».

Ερωτηθείς για το πώς είδε την έλευση του Ρικ Πιτίνο στην Ευρώπη απάντησε: «Είναι ένας θρυλικός προπονητής και όλοι τον σεβόμαστε. Είναι ένας από τους μεγάλους δασκάλους του μπάσκετ και όλοι μπορούμε να μάθουμε από τον πλούτο της γνώσης του. Είναι προνόμιο για την Ευρωλίγκα να έχει έναν τέτοιο προπονητή εδώ. Δεν μου έκανε αίσθηση που ήρθε στην Ελλάδα, γιατί η σύνδεση Ευρώπης με ΝΒΑ είναι μεγαλύτερη από ποτέ και θα το δούμε ακόμη περισσότερο στο μέλλον».

Τέλος, για το αν το ματς είναι ιδιαίτερο για εκείνον είπε: «Για μένα όλα τα ματς είναι τα ίδια. Σίγουρα είναι μια ελληνική ομάδα, είναι καλό που γνωρίζω τους περισσότερους παίκτες των αντιπάλων και έχω τις πληροφορίες για να δώσω στους παίκτες μου ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags