Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Γι’ αυτό πήρε το Κύπελλο το Τριφύλλι, διαμαρτύρεται ο Δικέφαλος
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-17 20:17:00

Δύο έδωσαν κούπα, δεν έπεισε ο ΠΑΟ, μπορεί 8άδα; - Γκρίνια ΠΑΟΚ για διαιτησία, "πατάει" ΑΕΚ

του Pick n' Scroll
Δύο έδωσαν κούπα, δεν έπεισε ο ΠΑΟ, μπορεί 8άδα; - Γκρίνια ΠΑΟΚ για διαιτησία, "πατάει" ΑΕΚ

Ποιος είχε έμπνευση; Τι ξέρει ο Πιτίνο; Γιατί φωνάζουν;

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Η συνήθεια του Παναθηναϊκού συνεχίζεται. Αυτή που τον θέλει τα τελευταία 24 χρόνια να παίρνει τουλάχιστον έναν τίτλο κάθε σεζόν.

Δυσκολεύτηκε, πάντως, να πάρει το Κύπελλο απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ (79-73) που δεν ήθελε και πολύ να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Η τρομερή έμπνευση του Ηλία Παπαθεοδώρου με την άμυνα ζώνης 2-3 έφερε σε τεράστιες δυσκολίες τους "πράσινους", οι οποίοι τελικά πήραν τη νίκη και το τρόπαιο, γιατί ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες. Με δύο παίκτες να είναι βασικά εκείνοι που έγειραν την πλάστιγγα προς το μέρος τους.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο ένας. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πήρε ριμπάουντ και έβαλε κρίσιμες βολές στα τελευταία λεπτά και έτσι κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Νικ Καλάθης από την άλλη, παρά το πρόβλημά τραυματισμού το έβγαλε το παιχνίδι, είχε 19 πόντους και 9 ασίστ και όπως και ο Παπαπέτρου είχε σωστές αποφάσεις στο τέλος.

Πάντως, γενικά ο Παναθηναϊκός δεν έπεισε για μία ακόμη φορά μακριά από το ΟΑΚΑ και μένει να φανεί τι θα κάνει στα υπόλοιπα ματς της Ευρωλίγκας και αν θα περάσει στην οκτάδα.

Ο Ρικ Πιτίνο πήρε τον πρώτο του τίτλο στην Ελλάδα, αλλά ξέρει ότι χρειάζεται υπέρβαση από δω και πέρα για να καταστεί εφικτή η πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη ήταν χαρούμενος που πήγε στον τελικό, αλλά είναι πλέον και απογοητευμένος, αφού έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει το ματς. Οι άνθρωποι του έχουν να λένε για 1-2 σφυρίγματα στο τέλος, αλλά περισσότερο τα έχουν με τον εαυτό τους και κάποια εύκολα καλάθια που χάθηκαν.

Πλέον, το ενδιαφέρον τους είναι στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΕΚ και όπως έδειξαν και σήμερα και μπορούν να προκριθούν, αλλά και να φτάσουν πολύ μακριά στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags