Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Μάντζαρης - Θα πάρει μεταγραφή στο Τριφύλλι;
Μπάσκετ
| 2019-03-06 20:30:00

Στον αέρα top άσος του Ολυμπιακού - Τον... σνομπάρει ο Μπλατ - Τι "παίζει" με Παναθηναϊκό

του Pick n' Scroll
Στον αέρα top άσος του Ολυμπιακού - Τον... σνομπάρει ο Μπλατ - Τι "παίζει" με Παναθηναϊκό

Ήρθε το τέλος εποχής; Ατάκα-φωτια από Γιαννακόπουλο.

Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αφού αποδίδει κακό μπάσκετ και έχει γνωρίσει πέντε συνεχόμενες ήττες στην Euroleague.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν παρουσιάσει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους τη φετινή σεζόν, ενώ κάποιοι από τους παίκτες στους οποίους στήριζαν πολλά δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ντέιβιντ Μπλατ, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται ελάχιστα.

Η αγωνιστική προσφορά του Έλληνα άσου δεν συνάδει με το «βαρύ» συμβόλαιο που έχει (σ.σ. μετά την ανανέωση που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2017) και ήδη πολλά σενάρια τον θέλουν να μην χωρά στα πλάνα της ομάδα για την επόμενη σεζόν. Δεν είναι τυχαίο πως οι Πειραιώτες σκοπεύουν να προσθέσουν γκαρντ στο ρόστερ τους, με τα ονόματα του Αντώνη Κόνιαρη, του Ναζρ Μίτρου-Λονγκ και του Τάιλερ Ντόρσεϊ να παίζουν δυνατά, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Παρά το γεγονός ότι ο Μάντζαρης βρίσκεται σε πτωτική πορεία την τελευταία διετία, έχει κάνει σπουδαία καριέρα και οι αγωνιστικές αρετές του είναι γνωστές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αρκετές ομάδες θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή του εάν φύγει από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, στην «πιάτσα» έχει ακουστεί το σενάριο ότι ακόμα και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του Έλληνα γκαρντ, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του, όπως είχε κάνει και το καλοκαίρι του 2017, πριν ο Μάντζαρης αποφασίσει να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Πάντως, σε καμία περίπτωση οι «μετοχές» του διεθνούς άσου στις τάξεις του Παναθηναϊκού δεν είναι το ίδιο υψηλές σε σχέση με πριν από δύο χρόνια. Άλλωστε, θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κατηγορήσει τον Μάντζαρη για αθέτηση συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό το 2017, ενώ σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τη μη απόκτηση του παίκτη ως «ευτυχή κατάληξη» για το Τριφύλλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη που προκάλεσε ντόρο με άσο του Ολυμπιακού - Τι δείχνει για το μέλλον του, φεύγει ή μένει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags