Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στο ίδιο τραπέζι Αγγελόπουλοι – Γιαννακόπουλος! Απόφαση-φωτιά Αναστόπουλου για ΣΕΦ
Μπάσκετ
| 2019-05-03 23:08:00

Απίστευτο: Στο ίδιο τραπέζι Αγγελόπουλοι – Γιαννακόπουλος! Απόφαση-φωτιά Αναστόπουλου για ΣΕΦ

του Pick n' Scroll
Απίστευτο: Στο ίδιο τραπέζι Αγγελόπουλοι – Γιαννακόπουλος! Απόφαση-φωτιά Αναστόπουλου για ΣΕΦ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο μπάσκετ. Να τι θα γίνει με Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ, μετά την απόφαση να κληθεί ο Παναγιώτης Αναστόπουλος να διευθύνει την αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν στη λίστα των… ανεπιθύμητων για τους Πειραιώτες και για αυτό με την τοποθέτησή του στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης, «χτύπησε συναγερμός», καθώς από το Λιμάνι τόνιζαν πως σε μία τέτοια εξέλιξη δεν θα κατέβαιναν να παίξουν και θα οδηγούνταν έτσι βάσει του κανονισμού στην Α2.

Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό απέφυγαν να τοποθετηθούν επίσημα, παρά τις πρώτες διαρροές που υπήρξαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ με ανακοίνωσή τους έκαναν… κάλεσμα στον κόσμο και ενημέρωσαν πως για το ματς με τον Προμηθέα τα εισιτήρια θα έχουν ένα ευρώ!



Προφανώς και πρόκειται για κίνηση τακτικής, ενώ ανεξαρτήτως των «κωλυμάτων» που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες με τον Αναστόπουλο (είχε οριστεί ίδια μέρα και σε ματς της VTB League), αλλά και της πρόθεσης του Ολυμπιακού να κινηθεί νομικά και να βγάλει άκυρο τον ορισμό του, καθώς στην κλήρωση ήταν σύμφωνα με πληροφορίες μόλις δύο (!) μέλη της ΚΕΔ, κάτι που σημαίνει πως δεν υφίσταται καν πλειοψηφία, παραμένει άγνωστο τι θα κάνει ο διεθνής ρέφερι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πάρα πολλοί που ισχυρίζονται ότι μετά και την κίνηση του Ολυμπιακού με τα εισιτήρια, δεν αποκλείεται ο Αναστόπουλος να δηλώσει… κώλυμα. «Πώς να πάει να σφυρίξει στο ΣΕΦ όταν τον περιμένουν 15.000 οπαδοί;», λένε άνθρωποι που ξέρουν πράγματα και καταστάσεις.

Από εκεί και πέρα, πολλά θα κριθούν την Δευτέρα, όπου έχει ορισθεί στον ΕΣΑΚΕ έκτακτη Γενική Συνέλευση παρουσία ιδιοκτητών των ομάδων. Αυτό σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος θα κάτσουν και πάλι στο ίδιο τραπέζι για να βρουν λύση. Το κλίμα πάντως μετά και τον ορισμό του Αναστόπουλου… μυρίζει μπαρούτι, ενώ θυμίζουμε πως στην τελευταία συνάντησή τους στο γραφείο του Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη, είχε γίνει πανικός!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιος κίνδυνος για Ολυμπιακό εάν δεν κατέβει - Ποια Α2; Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags